2 premium tijdlijn plugins voor WordPress

2 premium tijdlijn plugins voor WordPress

Als je een bedrijf met een rijke geschiedenis hebt, dan wil je de bezoekers van je website daar natuurlijk graag over vertellen. Maar een ‘Over ons’ pagina met een lang verhaal wordt vaak niet gelezen. Toch is er nog een andere manier. We zien steeds vaker zakelijke websites met een tijdlijn op hun website, die op een dynamische manier de geschiedenis van het bedrijf laat zien. Wil jij ook zoiets op je WordPress website? Of heb je een ander soort website waarvoor je een of meerdere tijdlijnen wil maken? Dan moet je zeker even de deze 2 tijdlijn plugins voor WordPress checken!

2 tijdlijn plugins voor WordPress

WP Timeline

tijdlijn plugins

WP Timeline is een van de betere tijdlijn plugins voor WordPress. Je kunt prachtige tijdlijnen creëren, welke je met behulp van een simpele shortcode op elke gewenste pagina kunt weergeven. Je hebt de keuze uit meer dan 45 verschillende layouts, welke je met een onbeperkt aantal kleuren kunt aanpassen aan het ontwerp van je website. Overgangen kun je opleuken met allerlei animatie-effecten. Je kunt je tijdlijn nog dynamischer maken door behalve afbeeldingen ook video’s of audio aan je data koppelen. Het maakt overigens niet uit hoe lang je je tijdlijn maakt, want WP Timeline biedt ondersteuning voor infinite scroll.

WP Timeline kost €25 en is hier verkrijgbaar.

Bekijk de demo

Cool Timeline Pro

tijdlijn plugins

Ondanks het feit dat WP Timeline recentelijk nog geüpdatet is, is het een van de oudere tijdlijn plugins op CodeCanyon. Maar we hebben ook een nieuw exemplaar voor je gevonden: Cool Timeline Pro. Deze plugin is 100% responsive en laat je tijdlijn, op basis van het jaar en de datum van je posts, in een horizontale of verticale chronologische volgorde zien. Je kunt zelfs je blogberichten naar een blog tijdlijn converteren! Met deze tijdlijn plugin kun je afbeeldingen, video’s, slideshows en schitterende animatie-effecten aan de data toevoegen.

De Cool Timeline Pro plugin kost ook $25 en is hier verkrijgbaar.

Bekijk de demo

 

Lees ook: 10 tools om 10 x betere content te creëren met WordPress!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.