De beste premium WordPress thema’s voor hotels in 2018

De beste premium WordPress thema’s voor hotels in 2018

Een stijlvolle, intuïtieve website is onmisbaar voor een hotel. Zo’n hotel website dient alle informatie te bevatten die gasten mogelijk zouden willen weten. Naast basisinformatie over de kamers en prijzen moet er op de site ook iets te vinden zijn over faciliteiten, restaurants en diensten. Geïntegreerde kaarten en fotogalerijen stellen gasten in staat om precies te zien waar het hotel gevestigd is en wat ze kunnen verwachten. Voeg daar een reserveringtool aan toe en je hebt alles wat je nodig hebt! In dit artikel hebben we 7 premium WordPress thema’s voor hotels geselecteerd die van alle bovengenoemde features voorzien zijn. Uiteraard zijn deze thema’s allemaal responsive en compatibel met de meest recente WordPress versie!

7 premium WordPress thema’s voor hotels

#1. Bellevue 
($59)

WordPress thema's voor hotels

Bellevue neemt alle features die je van een premium hotel thema mag verwachten en combineert deze met een eenvoudige maar unieke look. Bellevue biedt verschillende layout opties en een krachtige reserveringstool met een kalender, om het boeken van een kamer zo makkelijk mogelijk te maken voor je gasten.

Meer info

#2. Oceanica 
($55)

WordPress thema's voor hotels

Oceanica is een elegant, lichtgewicht thema voor hotels met een ingebouwd reserveringssysteem dat eindeloos veel mogelijkheden biedt. Zo kun je (seizoensgebonden) prijzen instellen, kortingscoupons aanmaken, handmatig of automatisch reserveringen bevestigen, reserveringen synchroniseren met Online Travel Agencies (OTA’s), en nog veel meer.

Meer info

#3. HotelEngine Classy ($89)

WordPress thema's voor hotels

HotelEngine Classy is het perfecte hotel thema voor chique hotels die de voorkeur geven aan een stijlvolle website met een luxe uitstraling. Bezoekers worden begroet met een indrukwekkende slider die direct intrigeert. Het ingebouwde reserveringssysteem zorgt dat ze binnen enkele seconden een kamer kunnen boeken. Daarbij kun je alle aspecten van het thema aanpassen, van de layout en de kleuren tot de typografie en de sfeer.

Meer info

#4. Adomus ($69)

WordPress thema's voor hotels

Je moet ervoor zorgen dat je bezoekers zo min mogelijk moeite hoeven te doen om de gewenste informatie te vinden, en Adomus helpt je daarbij. Dit hotel thema is uitgerust met de HBook plugin en biedt tal van features, waaronder PayPal en Stripe integratie en beschikbaarheidskalenders. Het managementsysteem voor reserveringen is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Meer info

#5. Hotel Bliss ($75)

WordPress thema's voor hotels

Naast de standaard tools biedt Hotels Bliss allerlei geavanceerde features, zoals de Hotel Booking plugin, restaurant menu’s, custom widgets en Google Fonts integratie. Meerdere layouts en content modules bieden je de mogelijkheid je website volledig naar je wensen aan te passen.

Meer info

#6. Woods Hotel ($75)

WordPress thema's voor hotels

Woods Hotel is gebouwd met gastvrijheid in gedachten, en is een perfect thema voor hotels, resorts en spa’s. Het thema beschikt over elegante ingebouwde fotogalerijen, waardoor je meteen een goede indruk kunt maken. De Hotel Booking plugin maakt het bovendien super eenvoudig voor je bezoekers om te boeken.

Meer info

#7. Hemma ($39)

WordPress thema's voor hotels

Met Hemma creëer je in een handomdraai een eyecatching website waar je bezoekers moeiteloos hun weg kunnen vinden. Ideaal voor vakantiehuizen, B&B’s, resorts en hotels! Het thema biedt talloze features, waaronder Google Maps integratie, een video tutorial om je op weg te helpen, en5 handige custom post types (Rooms, Events, Foods, Deals en Guest Posts).

Meer info

Tip: Lees ook ons artikel over de beste WordPress plugins voor afspraken en reserveringen!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.