Kijk donderdag 17 december naar de State of the Word 2020 livestream!

Kijk donderdag 17 december naar de State of the Word 2020 livestream!

WordPress heeft in haar zeventienjarig bestaan al heel wat tradities ontwikkeld. Eén van die tradities is de jaarlijkse State of the Word toespraak van WordPress oprichter Matt Mullenweg. Tijdens deze toespraak blikt hij terug op de WordPress-gerelateerde hoogtepunten van het afgelopen jaar. En natuurlijk kijkt hij ook vooruit, naar wat de WordPress community het komende jaar kan verwachten. Normaal gesproken vindt deze speech plaats tijdens WordCamp US. Dit jaar is er vanwege de wereldwijde coronacrisis natuurlijk geen fysiek WordCamp US evenement. Maar er komt wél een State of the Word toespraak!

State of the Word 2020 livestream

In tegenstelling tot talloze andere dingen, hoeven we Matt Mullenwegs jaarlijkse toespraak dit jaar in elk geval niet te missen. We kunnen namelijk gewoon intunen op de State of the Word 2020 livestream. De livestream zal op donderdag 17 december 2020 te volgen zijn via FacebookYouTube en Twitter. De stream wordt uitgezonden vanaf 16:00 UTC, dus in Nederland is het dan 17:00.

Het overkoepelende thema van State of the Word 2019 was: Alle wegen leiden naar de blok editor. De verwachting is dat Matts toespraak dit jaar vooral gericht zal zijn op full-site editing met de blok editor. 

Heb jij een vraag voor Matt?

Na afloop van de State of the Word toespraak zal Matt de tijd nemen om vragen te beantwoorden. Heb jij een vraag voor Matt? Neem dan een video op met je computer of smartphone (landscape!) waarin je Matt je vraag stelt, upload deze naar YouTube en stuur de link naar ask-matt@wordcamp.org. Het verzoek is om je video maximaal 1 minuut lang te maken, zodat Matt zoveel mogelijk vragen kan beantwoorden.

Tot slot 

Is dit de eerste keer dat je van State of the Word hoort? Als je wil kun je de State of the Word video’s van de voorgaande jaren nog terugkijken via WordPress.tv!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.