SmartMonitor PRO stuurt belangrijke WordPress notificaties naar je smartphone

SmartMonitor PRO stuurt belangrijke WordPress notificaties naar je smartphone

Ongeacht hoe goed je WordPress site in elkaar zit, je kunt altijd tegen problemen aanlopen. Die moet je zeker niet negeren. Maar je zit natuurlijk niet 24/7 achter je computer. Gelukkig is er een WordPress plugin die je site voor je in de gaten kan houden, en je direct op de hoogte brengt als er eens iets mis is. Maak kennis met SmartMonitor PRO!

Wat kan SmartMonitor PRO voor je betekenen?

SmartMonitor PRO is een premium plugin die maar liefst honderd servers tot zijn beschikking heeft. Die servers houden je site voortdurend in de gaten. Dus zelfs als je eigen host problemen heeft, kun je nog notificaties ontvangen. Wel zo prettig! De plugin kan verschillende dingen voor je doen:

  • De plugin bewaakt je domein 24/7. Hij houdt WHOIS records in de gaten en laat het je weten als er iets verandert. Als een hacker probeert binnen te dringen, zal SmartMonitor PRO direct een bericht sturen. Zo kun je tijdig reageren.
  • Als iemand bij je NS records komt, kan hij in feite doen wat hij maar wil. Zo kan hij je site en e-mails doorverwijzen, zonder dat je iets doorhebt. SmartMonitor PRO laat het je direct weten als je NS records in gevaar zijn. Zelfs als je niet weet wat je met die informatie aan moet, dan heb je in elk geval nog de tijd om contact op te nemen met iemand die je site kan redden.
  • Raakt je site geïnfecteerd met malware, dan laat de plugin dit direct weten en helpt hij je om het probleem op te lossen.
  • SmartMonitor PRO stuurt je een bericht als je site offline is. Zo kun je direct het probleem achterhalen en de nodige maatregelen nemen om je site weer online te krijgen, voordat je bezoekers misloopt.
  • De plugin laat het ook weten als er iemand in je WordPress core bestanden loopt te rommelen, of aanpassingen doet aan je content.

Notificaties

Wanneer je de plugin configureert, hoef je in principe alleen je e-mailadres op te geven. Alle waarschuwingsberichten worden dan naar je inbox gestuurd. Maar als je meer controle wilt over de notificaties en er zeker van wilt zijn dat je geen belangrijke berichten misloopt, dan kun je ook instellen dat je SMS notificaties wilt ontvangen. Zo blijf je altijd op de hoogte van hoe je site ervoor staat, zelfs als je geen toegang hebt tot het internet. Liever push notificaties ontvangen? Dat kan ook! Je hoeft hiervoor alleen maar even een gratis Pushover account aan te maken.

Tot slot

De SmartMonitor PRO plugin kost slechts $4,98 per maand. Dat is het zeker waard; stel je eens voor hoeveel geld je kwijt zou zijn om een gehackte website te laten herstellen. Met SmartMonitor PRO hoef je je daar geen zorgen meer over te maken!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.