SeedProd, een onderhoudsmodus plugin voor WordPress

SeedProd, een onderhoudsmodus plugin voor WordPress

Als je WordPress website nog in ontwikkeling is, maar je wel alvast een publiek wilt opbouwen voordat je website de lucht in gaat, is het slim om een coming soon pagina op te zetten. Dit is zo gedaan als je gebruik maakt van een onderhoudsmodus plugin. SeedProd is dan een ideale oplossing!

Over SeedProd

SeedProd is een populaire coming soon / onderhoudsmodus plugin voor WordPress. Ideaal als je tijdelijk offline moet voor onderhoudswerkzaamheden, maar ook als je een nieuwe site wilt lanceren en alvast wilt beginnen met het opbouwen van webverkeer, abonnees en klanten. Momenteel maken meer dan 800.000 websites gebruik van SeedProd. De plugin biedt meer dan 50 kant-en-klare templates, met maar liefst 500.000 gratis stockfoto’s, om een mooie, aantrekkelijke coming soon pagina of maintenance mode pagina te bouwen.

Features

SeedProd biedt native integratie met diverse e-mail marketing plugins en diensten, waaronder Constant Contact, MailChimp, AWeber, Drip, GetResponse, Active Campaign, Campaign Monitor en MailPoet. Zo kun je alvast beginnen met het opbouwen van een lijst met e-mailadressen, waar je straks je nieuwsbrieven naartoe kunt sturen. Je kunt ook gebruik maken van Zapier om de plugin aan meer dan 1.000 apps te koppelen. Ook op het gebied van social sharing laat SeedProd niets te wensen over. Zo kun je alle populaire social sharing buttons, waaronder die voor Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram en LinkedIn, aan je pagina toevoegen. Daarnaast heb je de beschikking over een breed scala aan krachtige add-ons, waaronder Notification bar, Countdown timer, Custom Login Page en Custom 404 page.

Interesse?

SeedProd is een premium WordPress plugin. Abonnementen beginnen bij $37 per jaar, en je hebt altijd recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dus mocht de plugin toch niet bevallen, dan krijg je gewoon je geld terug. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

 

Lees ook: 7 manieren om webverkeer naar een nieuwe WordPress site te trekken

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.