Promoot je WordPress berichten eenvoudig met Social Buttons van Monarch

Promoot je WordPress berichten eenvoudig met Social Buttons van Monarch

Monarch is een gloednieuwe oplossing voor social sharing op WordPress, ontwikkelt door Elegant Themes, dat ook de WordPress Social Sharing plugin maakte. Met Monarch brengen ze social sharing naar een nieuw niveau. Hieronder hebben we de functionaliteiten van deze plugin voor je op een rijtje gezet.

Monarch social sharing

Meer dan 20 sociale netwerken

Je kunt meer dan 20 verschillende sociale netwerken op je website weergeven, en zo een custom collectie creëren voor je bezoekers.

Social buttons toevoegen op 5 verschillende locaties

Verschillende websites hebben verschillende behoeftes. Daarom zijn er verschillende locaties om je social buttons te plaatsen.

Floating sidebars

Een floating sidebar is een hele effectieve en elegante manier om social media icons aan een pagina op je website toe te voegen. Er zitten zelfs unieke hover stijlen bij.

Boven of onder je content

Monarch biedt je de mogelijkheid om je social buttons zowel boven als onder je content weer te geven. Perfect voor blogposts en pagina’s met zware content.

Tip: In dit bericht beschrijven wij de leukste sharing buttons voor je WordPress website.

Op afbeeldingen en video’s

Monarch maakt het delen van media nog makkelijker. Wanneer je gebruikers over media elementen binnen je content hoveren, faden je social buttons in zodat ze snel en gemakkelijk de content kunnen delen.

Automatische pop-ups

Met Monarch creëer je automatische social sharing pop-ups die kunnen worden getriggerd door getimede vertragingen, wanneer een gebruiker het einde van een bericht of pagina bereikt, of wanneer hij op het punt staat de pagina te verlaten. Deze pop-ups zijn heel effectief.

Automatische fly-ins

Fly-ins zijn net als pop-ups een geweldige manier om de aandacht van je bezoekers op de juiste momenten te trekken. Ook fly-ins kunnen op verschillende manieren getriggerd worden.

Custom design

Dankzij de aanpassingsmogelijkheden op het gebied van button vormen, kleuren en hover effecten kun je je social buttons perfect in het ontwerp van je WordPress thema laten blenden.

100% responsive

Je website moet op alle apparaten goed leesbaar zijn, en tegelijkertijd je bezoekers de mogelijkheid bieden om je pagina’s en posts te delen. Monarch’s social buttons zijn 100% responsive en zien er op zelfs de kleinste mobiele apparaten fantastisch uit.

Gebruiksvriendelijke dashboard

Het beheren van je Monarch instellingen, statistieken en data is een fluitje van een cent met het custom paneel in het WordPress dashboard.

Klik hier om Monarch te downloaden.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.