De beste premium WordPress thema’s voor lifestyle blogs in 2017

De beste premium WordPress thema’s voor lifestyle blogs in 2017

Run je een lifestyle blog of ben je van plan om een WordPress website in die trant op te zetten? Check dan onze selectie van de beste premium WordPress thema’s voor lifestyle blogs!

WordPress thema’s voor lifestyle blogs

TheGem ($59)

the gem

Met meer dan 50 verschillende kant-en-klare designs is TheGem een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig WordPress thema voor een lifestyle blog. Dankzij de premium Visual Composer plugin die je er gratis bijkrijgt, kun je eenvoudig een unieke website bouwen zonder dat je ook maar één regel code hoeft te typen. TheGem is tevens compatibel met de WooCommerce plugin, voor het geval je een webwinkel aan je blog wil koppelen.

Meer info

Underwood ($39)

underwood

Underwood is een mooi, responsive WordPress thema met een minimalistisch design. Perfect voor een lifestyle blog! De brede layout zorgt ervoor dat de focus op je content komt te liggen, en de parallax scrolling feature geeft je site een moderne look en feel. Het thema is geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt tal van aanpassingsmogelijkheden. Net als TheGem is ook Underwood compatibel met WooCommerce.

Meer info

Look ($59)

look

Look is een minimalistisch maar zeer krachtig WordPress thema, dat bij uitstek geschikt is voor een modern lifestyle blog of modeblog. Het thema is 100% responsive, laadt razendsnel en is compatibel met WooCommerce. Dankzij de drag & drop website builder kun je zonder dat je hoeft te programmeren je hele website opzetten. Ook het ingebouwde review systeem is zeker een pluspunt voor een lifestyle blog.

Meer info

November ($44)

november

November is een schitterende WordPress thema met een aantrekkelijke, magazine-stijl achtige layout en vele aanpassingsmogelijkheden. Het thema wordt geleverd inclusief allerlei handige extra’s, zoals een homepage slider, Google Font selector, kleuren customizer en nog veel meer. Daarbij ben je met November verzekerd van een uitstekende ondersteuning én levenslange updates.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.