Populaire WordPress berichten tonen in je zijbalk

Door een lijst met populaire blogberichten te tonen in de zijbalk van jouw WordPress-website, kun je bezoekers overhalen om andere pagina’s van je website te bezoeken. Om een dergelijke lijst aan te maken in je zijbalk met populaire blogberichten, kun je één van de volgende plugins gebruiken.

WordPress Popular Posts

WordPress popular Posts

Deze WordPress-plugin doet precies wat je ervan verlangt: hij stelt je in staat om je populairste berichten in de zijbalk of een andere widget op je website te tonen. De plugin bepaalt de populariteit van een bericht door te kijken naar het aantal keren dat een bericht is bekeken. Je kunt ook gebruik maken van het aantal reacties op een bericht om te bepalen welke het populairst is.

WordPress Popular Posts is ideaal voor degene die op zoek is naar een goede, gratis plugin om de populaire blogposts te tonen op zijn website.

PostSkin

PostSkin

PostSkin is een premium WordPress-plugin die je in staat stelt een mooie en overzichtelijke lijst van populaire blogberichten samen te stellen en te tonen in je zijbalk. De lijst kan worden opgeleukt door gebruik te maken van afbeeldingen.

PostSkin is ideaal voor degene die het niet erg vindt om wat geld uit te geven aan een mooie, functionele plugin waardoor de zijbalk nog opvallender wordt en zo de kans groter wordt dat bezoekers doorklikken naar andere berichten op de website.

Jetpack Post Views

JEtpack

Deze gratis plugin werkt samen met de eveneens gratis Jetpack Plugin van WordPress.com. Jetpack is ideaal om een lijst met populaire blogberichten te tonen op jouw WordPress-website.

Als Jetpack Post Views eenmaal is geïnstalleerd, zul je toegang krijgen tot een extra widget. Deze widget toont de meest populaire berichten op jouw WordPress-website, gebaseerd op gegevens die Jetpack Plugin verzamelt.

Als je al gebruik maakt van de Jetpack Plugin, is JetPack Post Views de beste keuze om meer uit je zijbalk te halen.

Eén reactie op “Populaire WordPress berichten tonen in je zijbalk”

  1. Rowdy Groothedde schreef:

    Goed uitgelegd, ook ‘ik’ snap het op deze manier:D

Geef een reactie