WordPress plugins om vergelijkingstabellen te maken

WordPress plugins om vergelijkingstabellen te maken

Het kan zijn dat je bezoekers twijfelen tussen twee of meer producten, of dat ze niet weten welke dienst ze van je willen afnemen. In zulke gevallen kan een visuele vergelijking hen een duwtje in de rug geven om een keus te maken. Vergelijkingstabellen en prijstabellen zijn een uitstekende manier om je bezoekers te helpen het juiste product te vinden. Het kan echter best lastig zijn om vergelijkingstabellen te maken met de WordPress editor. Gelukkig zijn er ook verschillende plugins die je hierbij kunnen helpen. In dit artikel bespreken we 5 van de beste gratis en premium WordPress plugins om vergelijkingstabellen te maken.

De beste WordPress plugins voor vergelijkingstabellen

#1. WP ComPEAR ($15)

vergelijkingstabellen

WP ComPEAR is een premium WordPress plugin waarmee je zowel verticale als horizontale vergelijkingstabellen kunt maken. Deze plugin onderscheid zich van andere soortgelijke plugins omdat je ook interactieve drag & drop vergelijkingstabellen kunt maken; bezoekers kunnen de producten die ze willen vergelijken selecteren, en deze in de tabel slepen. Daarnaast biedt WP ComPEAR nog heel veel andere opties! De plugin is ook nog eens heel betaalbaar: $15 voor een single site licentie, en $25 voor een onbeperkte licentie.

Meer info

#2. TablePress (gratis)

vergelijkingstabellen

Met meer dan 400,000 actieve installaties en een 5-sterren rating is TablePress één van de meest populaire gratis plugins voor vergelijkingstabellen. Je kunt tabellen importeren en bewerken in een interface die eruitziet als een spreadsheet. Je hoeft dus niets te coderen! Als je tabellen klaar zijn kun je ze met behulp van een shortcode op elke gewenste pagina plaatsen. Met de premium add-ons voor TablePress kun je nog veel meer functionaliteit toevoegen, zoals responsive design en extra filters.

Meer info

#3. Go Pricing ($25)

vergelijkingstabellen

Go Pricing is een premium plugin met een responsive design waarmee je schitterende vergelijkingstabellen kunt creëren. De plugin biedt meer dan 250 verschillende templates voor tabellen, zodat je direct aan de slag kunt en niet steeds ‘from scratch’ hoeft te beginnen. De kolom-animaties zorgen ervoor dat alles er stijlvol en dynamisch uitziet, en dankzij de shortcodes kun je je tabellen op elke gewenste plek toevoegen.

Meer info

#4. YITH WooCommerce Compare (gratis)

vergelijkingstabellen

YITH WooCommerce Compare is een uitstekende optie als je op zoek bent naar een gratis vergelijkingstabellen plugin voor je WooCommerce webshop. De plugin biedt bezoekers de mogelijkheid om zelf vergelijkingstabellen te maken op basis van specifieke product attributen die jij hebt geselecteerd. Ze hoeven alleen maar op een “Vergelijken” knop te klikken. Het is mogelijk om het design van de vergelijkingstabellen aan te passen, maar hou er rekening mee dat je hier wel een beetje kennis van programmeren voor nodig hebt.

Meer info

#5. WPPricing Builder ($22)

vergelijkingstabellen

wpPricing Builder is een premium plugin die voornamelijk gericht is op het creëren van prijstabellen. Je hebt de keuze uit meer dan 25 kant-en-klare templates, en dankzij de theme generator kun je eenvoudig stijlvolle tabellen maken, zelfs als je geen designer bent. Daarnaast biedt wpPricing Builder Font Awesome iconen om het geheel af te maken.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.