3 plugins om makkelijk van gebruikersaccount te wisselen

3 plugins om makkelijk van gebruikersaccount te wisselen

Als je zelf WordPress websites bouwt, zal het ongetwijfeld wel eens voorkomen dat je je website vanaf een andere gebruikersaccount of rol wilt bekijken, bijvoorbeeld om te testen. Maar het aanmaken van andere accounts en het steeds opnieuw uitloggen en inloggen is onhandig, frustrerend en tijdrovend. Gelukkig zijn er ook WordPress plugins beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld om te zorgen dat je snel en gemakkelijk van gebruikersaccount kunt wisselen. We hebben drie opties voor je geselecteerd, die bovendien alledrie gratis te downloaded zijn!

Snel en makkelijk van gebruikersaccount wisselen

#1. View Admin As

View Admin As is een WordPress plugin waarmee je tussen verschillende gebruikersaccounts kunt wisselen en verschillende rollen kunt uittesten. Zodra je een gebruiker hebt geselecteerd kun je ook de voorkeuren van de betreffende gebruiker wijzigen, zoals bijvoorbeeld de scherm instellingen. Je kunt ook tijdelijk je eigen bevoegdheden aanpassen om te testen, en je website als een niet-geregistreerde bezoeker bekijken.

Meer info

#2. User Switching

Met de User Switching plugin kun je met één klik op een knop tussen gebruikersaccounts wisselen, zonder dat de veiligheid van je website in gevaar komt. Het werkt heel simpel: je gaat naar het Users (of Gebruikers) menu in je WordPress Dashboard. Daar zie je een Switch To link in de lijst met actie links. Wanneer je op een gebruiker klikt, schakel je onmiddellijk naar de betreffende gebruikersaccount over. Deze plugin is compatibel met WordPress Multisite, BuddyPress en bbPress.

Meer info

#3. Role Quick Changer

Role Quick Changer is een simpele oplossing tot een frustrerend WordPress probleem: “Hoe kan ik zien hoe deze pagina er voor een ander uitziet?” De plugin biedt je de mogelijkheid om je webpagina’s in elke gebruikersrol te testen. Je hoeft alleen maar de gewenste rol uit het dropdown menu in de admin balk te selecteren. Makkelijker wordt het niet!

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.