Top 5 Pinterest-achtige WordPress thema’s (2021)

Top 5 Pinterest-achtige WordPress thema’s (2021)

Pinterest is nog altijd een van de meest populaire sociale netwerken. Het biedt je de mogelijkheid om websites, artikelen en afbeeldingen als Pins te bekijken en te bewaren op Boards die je zelf een naam kunt geven. Een geweldige manier om digitale moodboards te maken over alle onderwerpen die je maar kunt bedenken! Wil je die masonry grid-stijl ook toepassen op je eigen website? Neem dan eens een kijkje bij onze top 5 Pinterest-achtige WordPress thema’s.

De beste Pinterest-achtige WordPress thema’s van 2021

#1. Pin ($59)

Pin is een van de betere premium Pinterest-achtige WordPress thema’s. Het responsive design ziet er goed uit op alle apparaten en je hebt de beschikking over tal van geweldige features, zoals live search, ondersteuning voor Google Snippets, een ingebouwd recensie systeem en CopyScape integratie. 

Meer info

#2. PinThis ($49)

PinThis heeft een modern, flat design dat aangepast kan worden om een breed scala aan websites te bouwen. Het thema is 100% responsive en Google AdSense ready. Ook biedt PinThis ondersteuning voor onder andere CSS3 animaties en custom menu’s. Het is sowieso een goede keus voor websites met veel afbeeldingen, want er is veel aandacht besteedt aan snelheidsoptimalisatie.

Meer info

#3. Pinfinity ($39)

Pinfinity heeft een minimalistisch en responsive design dat ideaal is om die Pinterest-stijl in je WordPress website te integreren. Dit premium biedt ondersteuning voor diverse populaire page builder plugins, waaronder Divi, Elementor en Beaver Builder. En dankzij de 1-click installatie kun je direct aan de slag.

Meer info

#4. Pinboard ($59)

Ook Pinboard is zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een WordPress thema waarmee je je eigen website in een pinboard kunt veranderen. Het thema biedt ondersteuning voor verschillende grid layouts en infinite scroll. Bovendien zorgt de zogeheten ‘auto stacking’ feature dat al je posts prachtig worden weergegeven.

Meer info

#5. Tactile ($69)

Tactile is een van de meest veelzijdige Pinterest-achtige WordPress thema’s; het kan voor vrijwel alle soorten sites gebruikt worden! Parallax effecten en animaties zorgen voor soepele overgangen, en met video achtergronden kun je echt een indrukwekkende site creëren.

Meer info

Lees ook: 3 eco-vriendelijke WordPress thema’s voor 2021

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.