Ontvang gratis de WordPress Handleiding bij een hostingpakket van Hostnet!

Ontvang gratis de WordPress Handleiding bij een hostingpakket van Hostnet!

Wil je graag zelf een WordPress website leren bouwen, of misschien zelfs een WordPress expert worden? En zoek je toevallig ook nog een goed hostingbedrijf? Dat komt goed uit, want wij hebben een zeer aantrekkelijke aanbieding voor je!

Als je bij Hostnet het WordPress 50GB of het WordPress 100GB hostingpakket afneemt, dan krijg je daar de WordPress Handleiding ter waarde van €19,95 bij. Helemaal gratis!

WP Handleiding Hostnet aanbiedingOver de WordPress Handleiding

In de WordPress Handleiding wordt uitgelegd hoe je zelf een WordPress website bouwt. Alle onderwerpen komen aan bod: van het gebruiken van het WordPress Dashboard tot aan het kiezen van een thema, van het personaliseren van je ontwerp tot het aanmaken van pagina’s en navigatiemenu’s, en van het publiceren van content tot aan het vindbaar maken van je website in zoekmachines.

De WordPress Handleiding is zeer geschikt voor beginners die nog nooit eerder een website hebben gebouwd, maar ook mensen die al wat meer ervaring hebben met WordPress zullen zeker wat handige dingen kunnen opsteken.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de website van Hostnet en kiest hier het WordPress 50GB (€6 per maand) of het WordPress 100GB (€9 per maand) hostingpakket. Zodra je bestelling van één van de WordPress pakketten van Hostnet is afgerond, krijg je een e-mail van Hostnet, met daarin de logingegevens van de WordPress omgeving. Daarbij ontvang je een unieke Hostnet couponcode. Die couponcode kun je op deze pagina invoeren, waarna je meteen de WordPress Handleiding kunt downloaden. Je kunt dus direct beginnen met het bouwen van je eigen WordPress website!

Interesse? Ga nu naar Hostnet en bestel direct een Hostnet WordPress-pakket!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.