Top 3 offerte plugins voor WooCommerce

Top 3 offerte plugins voor WooCommerce

Heb je een WooCommerce shop waar je diensten of producten aanbiedt tegen variabele tarieven? Dan is het belangrijk om het aanvragen van een offerte zo eenvoudig mogelijk te maken voor je bezoekers. Door dit proces zoveel mogelijk te automatiseren kun je je potentiele klanten én jezelf ook nog eens een hoop tijd besparen. Wij hebben 3 offerte plugins voor WooCommerce op een rijtje gezet!

De beste offerte plugins voor WooCommerce

Hieronder lichten we de drie beste offerte plugins voor WooCommerce toe.

#1. WooCommerce Request a Quote plugin

Deze plugin maakt het mogelijk voor je bezoekers om producten of diensten op je website in een speciaal offerte-mandje te doen, zodat ze hier een offerte voor kunnen aanvragen. Dat werkt in grote lijnen hetzelfde als met een gewoon winkelmandje, alleen dan zonder aankoopverplichtingen. Je kunt meerdere regels instellen om een Toevoegen aan Offerte knop te verbergen of weer te geven, afhankelijk van de producten of diensten waar het om gaat. Het is ook mogelijk om de Toevoegen aan Offerte knop alleen weer te geven voor een specifieke gebruikersgroep (bijvoorbeeld ingelogde of juist niet-ingelogde gebruikers).

Meer info

#2. YITH WooCommerce Request A Quote

Ook met de YITH WooCommerce Request a Quote plugin kunnen je bezoekers gemakkelijk een offerte-aanvraag indienen. Jij of een andere admin kunt hier dan op antwoorden met een offerte, welke de bezoeker dan kan accepteren of afwijzen. Je maakt simpelweg een ‘Toevoegen aan Offerte’ knop aan welke je aan bepaalde producten of diensten kunt toevoegen. Die knop kun je helemaal naar wens vormgeven. Ook de e-mails die naar de bezoekers worden verstuurd zijn geheel te customizen.

Meer info

#3. WooCommerce Quote System

Met deze plugin kun je als admin offerte-aanvragen mogelijk maken op je WooCommerce site. De plugin maakt het heel eenvoudig voor de klanten en admin om met elkaar te communiceren. Klanten kunnen ook mediabestanden toevoegen aan hun offerte-aanvraag, of bulk-bestellingen plaatsen. Een groot pluspunt aan deze offerte plugin is dat je als admin ook een vervaldatum kunt instellen voor de offertes die je verstuurd. Zo kun je (potentiele) klanten een vriendelijk duwtje in de rug geven om niet te lang te wachten met het plaatsen van hun bestelling.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.