Nieuwe ShutterStock plugin voor WordPress gebruikers

Nieuwe ShutterStock plugin voor WordPress gebruikers

Afgelopen zomer werd al een officiële Unsplash plugin voor WordPress gelanceerd, en nu kunnen ook Shutterstock gebruikers profiteren van de mogelijkheid om snel en gemakkelijk kwalitatief hoogwaardige stockfoto’s aan hun WordPress website toe te voegen. Er is namelijk een nieuwe Shutterstock plugin gelanceerd, die je vanuit de WordPress backend direct toegang geeft tot de ruim 300 miljoen afbeeldingen van de stockfoto-gigant. 

Verbeterde ShutterStock integratie voor WordPress gebruikers

Zodra je de nieuwe Shutterstock plugin gedownload en geactiveerd hebt, kun je gewoon vanuit WordPress naar geschikte stockfoto’s zoeken. Je krijgt dan ook toegang tot je licentiegeschiedenis op de stockfoto website. Dit stelt je in staat om alle Shutterstock content waar je voorheen een licentie voor hebt aangeschaft, naar WordPress te downloaden. De plugin is reeds beschikbaar in 21 talen.

Volgens Shutterstock CEO Stan Pavlosky biedt de verbeterde Shutterstock integratie voor WordPress gebruikers “een glimp van de toekomst. Het is een mooi voorbeeld van hoe we onze computer visie technologie en API gebruiken om snel relevante content aan onze gebruikers voor te stellen. Het doel van dit partnerschap is om workflows te accelereren en merken de mogelijkheid te bieden hun publiek met boeiende en overtuigende visuele verhalen te inspireren.”

Smart Image Recommendations

De nieuwe Shutterstock plugin heeft ook nog een hele handige feature: Smart Image Recommendations. Hiermee krijg je automatisch aanbevelingen voor afbeeldingen op basis van de tekst die je hebt ingevoerd in een blogbericht of webpagina. Als je een van deze aanbevolen afbeeldingen wilt gebruiken, kun je die direct invoegen. Deze nieuwe feature helpt bij het verbeteren van de productiviteit en bespaart een hoop tijd door het reduceren van het aantal stappen die je moet doorlopen om geschikte afbeeldingen te vinden.

Meer weten over de nieuwe Shutterstock plugin?

Je kunt de nieuwe Shutterstock plugin gratis downloaden of een kijkje nemen op de Shutterstock website voor meer informatie. 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.