Nienke's website: Massive Addons geeft keuzestress

Nienke’s website: Massive Addons geeft keuzestress

Veel jonge mensen kampen met burn out. Dit heeft tal van redenen, maar eentje daarvan is de keuzestress. We kunnen tegenwoordig zoveel. Kiezen uit tientallen studies en zelfs als je een richting hebt gekozen zijn er nog tal van keuzes. Keuzes in partners. Altijd maar het gevoel hebben dat het beter kan. Keuzes in wat te doen in vrije tijd. Naar dat festival of die andere? Of toch met een kleedje in het park gaan liggen?

WordPress volgt wat dat betreft prima de trend van de maatschappij. Of misschien moet ik niet zeggen WordPress, maar alle bedrijven die plugins maken voor WordPress.

Ik doel in dit geval op Massive Addons. In mijn vorige blog was ik vooral aangenaam verrast over de prachtige dingen die je met de plugin kunt doen. Ik zag namelijk in de trainingsvideo’s de meest fantastische en professionele websites voorbij komen. Dat wilde ik ook wel!

Met een beetje hulp van Thijs, kon ik eindelijk aan de slag. Ik weet nu hoe ik Massive Addons ook daadwerkelijk kan implementeren in mijn site. Zie de reactie van Thijs onderaan mijn vorige blog.

Uitbereiding visual composer

Dus ik daarmee aan de slag. Maar al snel ontdek ik dat het eigenlijk niet meer is dan een enorme uitbreiding van je visual composer. Dat zegt de omschrijving ook wel van de plugin, maar blijkbaar moet ik er eerst mee werken voor het tot mij doordringt. 

wordpress massive addons
Keuzes, keuzes, keuzes… Was ik maar een hond, dan werden de keuzes voor mij gemaakt…

Ik vind het thema Jupiter al vrij uitdagend om mee te werken en om pagina’s mee te creëren die ik mooi vind. Massive Addons voegt daar eigenlijk alleen nog maar drie keer zoveel opties aan toe! Een simpele button toevoegen aan je pagina kan op 100 manieren, in 88 verschillende kleuren en in 53 verschillende formaten (getallen zijn losse flodders). Maar zit ik daar op te wachten?

Eenvoud

Als leek, als anti-wizzkid en weinig tot geen geduld hebbend persoon stiekem niet. Eigenlijk mag er wat mij betreft een plugin komen die het allemaal een stuk eenvoudiger maakt in plaats van uitgebreider, ingewikkelder en met nog meer keuzemogelijkheden. Kanttekening: voor deskundigen op het gebied van WordPress is dit de meest fantastische plugin ever. 

Doe mij een een reeks plugins met verschillende thema’s en sferen waar je uit kunt kiezen. Installeer alleen die plugin waarmee je mooi maar eenvoudig pagina’s kunt bouwen. Drie verschillende kant en klare templates met mogelijkheden tot een fotootje links of rechts, misschien zelfs in het midden, een aantal lettertypen om uit te kiezen, twee soorten buttons (call to action) en een achtergrondkleurtje om te kiezen.

Minder keuzestress en minder tijd kwijt aan het bouwen van jouw perfecte site, die nooit perfect is omdat het altijd mooier en beter kan. Volgens mij word ik daar gelukkig van…. 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.