Nienke's website: 1e keer website bouwen

Nienke’s website: 1e keer website bouwen

Een eerste keer kan geweldig zijn. De eerste keer dat je op vakantie naar Amerika gaat bijvoorbeeld. Of de eerste keer in de nieuwe attractie van De Efteling. Voor enkelen is zelfs de eerste keer seks mooi en heerlijk. Maar hoe zit dat bij de eerste eigen website? Was jij tevreden toen hij klaar was?

Ik wel. Hartstikke. Kneitertrots was ik. En toch… Terwijl ik op bezoek ben bij mijn lief in de Verenigde Arabische Emiraten begint er steeds harder iets te knagen. Ik merk dat ik zakelijk nog een beetje aan het uitdokteren ben wat mijn corebusiness nu precies gaat worden. Met het schrijven van de teksten voor mijn site worstelde ik daar al mee, maar omdat ik de site live wilde hebben, koos ik.

online werken
Lang leve online werken! Groetjes vanuit Doha, Qatar.

En nu ben ik daar toch niet helemaal content mee. En volgens mij hebben heel veel mensen dat. We willen op een gegeven moment te snel, te graag en doen concessies waar we later spijt van krijgen. Althans, spijt. Ik wil graag wat dingetjes aanpassen.

Dus ik breng het voorzichtig ter sprake bij mijn website-wizzkid, die mij natuurlijk al aan ziet komen… ‘Oh nee, weer al dat geneuzel van: ik krijg die foto niet op z’n plek, die tussenkop is te dik en dat linkje doet het niet’.

Thema

Toch waag ik de gok. En wat denk je!? Hij was het ook niet helemaal eens met mijn site! We hebben deze gebouwd in een voor hem onbekend thema en ook hij loopt tegen beperkingen aan. Ook moet hij toegeven dat het niet het eenvoudigste thema is om zelf aanpassingen in door te voeren. Thank god, ik ben dus toch niet zo blond als ik eruit zie. 

Achter de schermen wordt mijn huidige site dus nu zo veel mogelijk nagebouwd maar in een mooier, beter te bewerken thema. Ik ben blij en vind het ook wel weer spannend. Ook nu zullen er weer puntjes op de i gezet moeten worden. Maar ik voel me gezegend, want ik krijg een tweede kans! Een tweede kans om dit keer een site neer te zetten waar ik wel volledig content mee ben. Wie kan dat nu zeggen??

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.