My Codeless Website detecteert site builders

My Codeless Website detecteert site builders

Je komt ongetwijfeld geregeld mooie websites tegen op het World Wide Web. En als je net zo nieuwsgierig bent als wij, dan wil je ook graag weten hoe die gebouwd zijn. Echte programmeurs checken natuurlijk gewoon de broncode, maar degenen onder ons die niet zo technisch zijn worden daar misschien niet altijd wijs uit. Nu is er echter een nieuwe tool beschikbaar: My Codeless Website. Deze applicatie, die ontwikkeld werd door een team uit Utrecht, is in staat om te detecteren of een website met een site builder gemaakt is – en zo ja, met welke. 

Over My Codeless Website

My Codeless Website kan meer dan 50 verschillende site builders en tools detecteren die worden gebruikt om websites mee te bouwen. Hierbij kun je denken aan WordPress powered tools zoals Elementor, Divi en Beaver Builder. Sinds kort hebben ze ook Gutenberg aan de lijst toegevoegd! Maar ook Wix, Squarespace, Drupal en Shopify sites kunnen geïdentificeerd worden. 

Naast de detectie-tool biedt de site ook volop informatie en inspiratie. Zo is er een uitgebreide lijst te vinden met coole websites die met site builders gemaakt zijn. Ook kun je verschillende site builders met elkaar vergelijken om te bepalen welke tool het beste geschikt is voor jouw specifieke toepassing.

Tot slot

My Codeless Website is een uitstekende aanvulling op reeds bekende tools zoals IsItWP.com, die je vertelt of een website wel of niet met WordPress is gebouwd. Het is voor elke WordPress gebruiker de moeite waard om deze website te bookmarken. Wellicht dat de features van My Codeless Website in de toekomst nog verder kunnen worden uitgebreid; het zou cool zijn als je bij WordPress websites ook meteen kunt zien van welke plugins en dergelijke ze gebruik maken. WooCommerce, bijvoorbeeld, wordt op dit moment nog niet gedetecteerd. Desondanks is de site een super handige tool om meer te weten te komen over de websites die je inspirerend vindt.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.