Meer volgers en likes met de coupon pop widget voor WordPress

Meer volgers en likes met de coupon pop widget voor WordPress

De Coupon Pop Widget is een Automatic Lead Generator plugin voor WordPress. Met deze plugin kun je direct beginnen met het verhogen van je omzet.

coupon pop widget voor WordPress

Met de Coupon Pop widget kun je een promotie instellen die zich laat zien aan jouw bezoekers, en vraagt of ze van één van jouw actieve sociale netwerken lid willen worden. De Coupon Pop Widget werkt met FaceBook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Een makkelijke manier om meer volgers en likes te genereren voor jouw sociale media-accounts.

De bedoeling van de Coupon Pop Widget is om de omzet van jouw webwinkel te verhogen, om meer fans te krijgen en meer e-mailaddressen te verzamelen in je database met behulp van pop-ups die speciale aanbiedingen en kortingen laten zien aan jouw bezoekers.

De Coupon Pop Widget is 14 dagen gratis te proberen, en er wordt niet om een credit card gevraagd. Na deze 14 dagen kun je de Coupon Pop Widget al gebruiken vanaf slechts $9,99.

Coupon Pop Widget installeren

Je kunt de widget downloaden via deze link: https://wordpress.org/plugins/coupon-pop-for-wp/installation/

Vervolgens pak je de bestanden uit en kun je deze uploaden naar jouw server in de map /wp-content/plugins. Daarna log je in op je controlepaneel en ga je naar Plugin om de Coupon Pop Widget te activeren.

Klik dan op de Instellingen van StoreYa Coupon Pop, ga naar http://www.storeya.com/public/couponpop en maak een gratis account aan. Als je dit hebt gedaan kun je je gegevens in de op de installatiepagina voor de Coupon Pop Widget invoeren en de gegevens opslaan.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.