Meer dan 80 prachtige WordPress thema’s voor nog geen €50,-

Ben je op zoek naar de beste WordPress thema’s, met een pixel-perfect oog voor detail en een hoge standaard voor esthetische excellentie, om je eigen WordPress site te beginnen? Elegant Themes

Elegant Themes (www.elegantthemes.com) kan je helpen bij het maken van een eenvoudige, mooie en professionele WordPress site. Elegant Themes is, een leider op het gebied van WordPress ontwikkeling met één van de meeste gebruikers van welk bedrijf dan ook in de markt. Het geheim hiervan is dat de ontwerpen mooi, functioneel en vooral betaalbaar zijn. Elegant Themes biedt dan tegenwoordig dan ook 87 thema’s van zeer hoge kwaliteit aan voor nog geen €50,- (69 dollar).  Dat is 0,57 eurocent per thema!

Elegant Themes

De thema’s van Elegant Themes hebben veel voordelen zoals shortcodes, pagina templates en thema opties. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je de volledige controle hebt over het WordPress thema. Je WordPress site beheren is nog nooit zo gemakkelijk geweest met behulp van de talloze krachtige functies waarvan elk thema is voorzien. Bij aanschaf van het pakket met 87 thema’s ontvang je tevens een uitstekende technische ondersteuning, mocht het je zelf niet helemaal lukken. De medewerkers van Elegant Themes zullen ervoor zorgen dat je WordPress blog of website zonder problemen zeer snel werkt, ongeacht je technische voorkennis of niveau.

Shortcodes, pagina templates en thema opties

De shortcodes zijn voorgeprogrammeerde stukjes code die je eenvoudig kunt gebruiken als je een bericht of pagina aan het opmaken bent. Met deze codes kun je via buttons in de menubalk tabs, kolommen, knoppen en nog veel meer toevoegen. De pagina templates zijn ook erg handig. Als je een pagina aan het opmaken bent kun je kiezen uit meer dan 10 verschillende templates die je pagina weer net een ander uiterlijk geven. Standaard zit er ook altijd een contact pagina template tussen, waarmee je dus direct een contact formulier op je contact pagina hebt staan. De thema opties zorgen ervoor dat je eenvoudig het uiterlijk en de instellingen van je thema kunt wijzigen. Zo kun je onder andere bepalen hoe de homepage eruit ziet, wat de (eventueel aanwezige) slider doet, wat voor informatie er bij een bericht of pagina komt te staan en zoekmachine optimaliserende opties voor de website instellen.

Zijn er ook nadelen?

Een nadeel van dit aantrekkelijke aanbod is dat je een lidmaatschap koopt voor 1 jaar en geen pakket aan thema’s die je eindeloos kunt gebruiken. Als je je abonnement opzegt of niet wenst te verlengen, dan zal het account actief blijven voor de rest van de looptijd. Daarna zal de toegang tot het inlog gedeelte van de website en alle nieuwe thema’s, thema updates en technische ondersteuning verdwijnen. Het positieve van dit nadeel is dat Elegant Themes je wel de thema’s laat blijven gebruiken die je al gedownload hebt.

Al met al een hele goede aanbieding en toch zeker de moeite waard, als je bedenkt dat de meeste ‘premium’ thema’s voor WordPress toch al gauw €40,- per stuk kosten.

2 reacties op “Meer dan 80 prachtige WordPress thema’s voor nog geen €50,-”

 1. Charissa schreef:

  Als je het omrekent is €0,57 per thema natuurlijk niet zo veel. Toch zou ik dan liever per thema betalen, dan gelijk 87 thema’s in een pakket te kopen voor €50! Is hier niet een optie voor?

  • Thijs Verhoeven schreef:

   Dag Charissa,
   Dat kan helaas niet via Elegant Themes en als je thema’s koopt bij bijvoorbeeld themeforest dan ben je gemiddeld 50 dollar per thema kwijt. Daardoor klinkt 87 thema’s voor 50 euro misschien zelfs nog beter.

Geef een reactie