Krijg veel Facebook volgers met de Facebook Fangate voor je WordPress website

Krijg veel Facebook volgers met de Facebook Fangate voor je WordPress website

Facebook is veruit het meest populair onder de social media. Met een goede website boordevol interessante en bruikbare inhoud en door slim gebruik te maken van Facebook, kun je veel bezoekers naar jouw website lokken. Het toevoegen van een Facebook Fangate aan jouw WordPress-weblog is een agressieve, niet al te populaire manier om meer volgers op Facebook te krijgen. Maar het kan wel lonend werken.

Hieronder volgen enkele WordPress plugins die je kunt gebruiken om deze manier uit te proberen op jouw website.

Social Locker Facebook plugin

OnePress Social Locker

Eén van de beste social lockers beschikbaar voor WordPress. Social Locker biedt vele opties en ondersteunt verschillende sociale netwerken, waaronder Google+, Twitter en Facebook. Download hier de plugin.

Like 2 Unlock Facebook plugin

Like 2 unlock facebook wordpress plugin

Deze plugin biedt een Like knop waarachter bepaalde inhoud van jouw website verscholen wordt. Pas als de bezoeker op de Like-knop drukt, krijgt hij de inhoud erachter te zien. Dit is een betaalde premium WordPress plugin, klik hier voor meer informatie.

Custom Facebook Fan Gate

Custom facebook fangate WordPress plugin

Deze plugin voegt een overlappende pop-up toe aan je berichten waarin de bezoeker gevraagd wordt om jou op Facebook als vriend toe te voegen. Custom Facebook Fan Gate biedt statistieken en andere gegevens om je voortgang bij te houden. Dit is een betaalde premium WordPress plugin, klik hier voor meer informatie.

Like Gate Facebook plugin

Met Like Gate kun je bezoekers verborgen inhoud laten ontgrendelen door ze eerst jouw blogartikel te laten liken. Er is ook een betaalde versie van deze plugin beschikbaar met nog meer mogelijkheden. Download hier de plugin.

Facebook Like Locker Pro

Facebook LikeLocker Pro WordPress plugin

Deze WordPress plugin staat jouw bezoekers in staat om bonusinhoud te ontgrendelen wanneer ze jouw pagina een like geven. Je kunt een ongelimiteerd aantal lockers per pagina instellen. De plugin komt in 8 verschillende kleuren. Dit is een betaalde premium WordPress plugin, klik hier voor meer informatie.

Het is aan te raden om goed de voors en tegens te overwegen alvorens je gebruik gaat maken van een Facebook Fangate voor jouw WordPress website. Het gebruiken van bovengenoemde plugins kan jouw bezoekers namelijk ook afschrikken.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.