De 5 beste intranet thema’s voor WordPress

De 5 beste intranet thema’s voor WordPress

Wil je een intranet opzetten met WordPress? Dat kan! We hebben een selectie gemaakt van de 5 beste intranet thema’s voor WordPress. Al deze thema’s zijn responsive en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Ook zijn ze compatibel met de meest recente WordPress versie.

5 intranet thema’s voor WordPress

#1. Woffice ($75)

intranet thema's

Woffice is een modern intranet thema dat op een smaakvolle manier gebruik maakt van kleur en witruimte. Daarnaast biedt Woffice talloze features voor het updaten van interne evenementen, het coördineren van projecten en het informeren van leden. Eén van de coolste features is de Slack integratie; leden kunnen in specifieke Slack kanalen worden geïnformeerd over nieuwe projecten, nieuwe gebruikers, taken en meer.

Meer info

#2. Thrive ($67)

intranet thema's

Thrive is een flexibel alles-in-een intranet thema dat meer gericht is op communities dan Woffice. Thrive integreert naadloos met BuddyPress, waardoor je de beschikking krijgt over een breed scala aan sociale features. Verder heb je de beschikking over live berichten, bestandsbeheer en community forums. Thrive is zelfs compatibel met WooCommerce, zodat je de mogelijkheid hebt om producten via je intranet te verkopen, en met de LearnDash LMS plugin, voor online trainingen.

Meer info

#3. Alliance ($59)

intranet thema's

Alliance is een van de meest aantrekkelijk uitziende intranet thema’s voor WordPress. Je hebt de beschikking over tal van features, zoals een kalender en venementen. De community features komen van de BuddyPress integratie, en er is zelfs een feature voor het creeeren van trainingen en cursussen. Een van de leukste features is echter toch wel de enquete tool, waarmee je leden om hun mening kunt vragen. Alliance is het best geschikt als personeelsportaal met een focus op evenementen en trainingsprogramma’s.

Meer info

#4. BuddyApp ($34)

intranet thema's

Het BuddyApp thema is perfect voor intranets en zakelijke communities. De sidebar-layout biedt volop ruimte voor allerlei soorten content, zoals nieuwsberichten, evenementen, kennisbank artikelen en checklists. BuddyApp heeft een ‘mobile first’ design, en dat is te zien; het thema ziet er net zo mooi en gebruiksvriendelijke uit op mobiele apparaten als op laptops en desktop computers. Ook dit thema is compatibel met BuddyPress. Daarnaast maakt het gebruik van de WordPress Live Customizer, waardoor je volop flexibiliteit hebt met betrekking tot het aanpassen van de kleuren, header afbeeldingen en meer.

Meer info

#5. Micro Office ($53)

intranet thema's

Micro Office is een clean intranet thema dat navigeren heel makkelijk maakt. Het simpele, gebruiksvriendelijke ontwerp legt de focus op de belangrijkste aspecten van de site, zonder de gebruiker af te leiden. De layout leent zich uitstekend voor featured content, zoals blogberichten, evenementen en profielen van leden. De drag & drop page builder zorgt ervoor dat je moeiteloos custom templates kunt maken, en dankzij de 1-click demo content kun je direct aan de slag!

Meer info

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.