iFrame plugins voor WordPress

iFrame plugins voor WordPress

Gisteren schreven we al over het toepassen van iFrames, en lieten we zien hoe je de simpele iFrame plugin kunt gebruiken om iFrames in WordPress toe te voegen. Vandaag gaan we hier nog wat dieper op in en laten we je kennismaken met 4 wat meer geavanceerde iFrame plugins voor WordPress.

iFrame plugins voor WordPress

Advanced iFrame

Na het installeren van deze plugin kun je elke webpagina in een andere pagina of een artikel embedden, simpelweg door een shortcode in te voeren. De Advanced iFrame plugin is een prima optie, omdat er volop extra features zijn, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om de content te verbergen terwijl deze geladen wordt. Zoiets kan je helpen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Met Advanced iFrame Pro kun je tevens gespecificeerde delen van het iFrame weergeven, inzoomen op de content in het iFrame en nog veel meer!

Download Advanced iFrame

iFrame popup

De iFrame popup plugin is een interessant alternatief voor de Advanced iFrame plugin, dat je de mogelijkheid biedt om een iFrame in een popup venster weer te geven. Hierbij maakt de plugin gebruik van de JQuery Fancybox extensie. Je kunt alle attributen eenvoudig aanpassen, en zelf aangeven waar je de popup wil laten openen.

Download iFrame popup

Easy Fancybox

Als het concept van een iFrame in een popup je wel bevalt, dan zul je de Easy Fancybox plugin ook wel wat vinden. Je krijgt standaard heel veel opties, inclusief ondersteuning voor Nextgen Galleries en de mogelijkheid om de plugin op een multi-site te draaien.

Download Easy FancyBox

Auto iFrame

De laatste van onze selectie iFrame plugins voor WordPress is een hele simpele. Met de shortcode van deze plugin kun je automatisch de content van de externe website in het iFrame resizen. Zo’n functie is bijvoorbeeld erg prettig voor je mobiele bezoekers.

Download Auto iFrame

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.