Hoe maak je een prachtig logo voor jouw idee?

Een logo maken, dat doe je wel even, toch? Nee, dat dacht ik ook niet. Een prachtig logo maken dat perfect aansluit bij jouw visie en voldoet aan al jouw verwachtingen is niet zo eenvoudig. Bij het maken van logo komt meer kijken dan alleen een paar letters in een vierkantje plaatsen. Er is een grote vraag naar logo designers, en dat is niet voor niets. Een logo is ten slotte meestal de eerste indruk van een bedrijf, een indruk welke de klant moet overtuigen en van invloed is op de beslissingen die de klant maakt.

Logo laten maken door experts

Zelfs kleuters zijn in staat om de juiste bedrijven te linken aan de juiste logo’s. Kun je nagaan wat een invloed zo’n logo heeft.

Professioneel logo laten ontwerpen

Een prachtig, uniek logo die aansluit bij jouw visie en huisstijl kun je al vanaf € 245,- laten ontwerpen door wphandleiding.nl. De designers van wphandleiding.nl zijn experts op het gebied van logo design. Het logo dat jij laat ontwerpen naar jouw wensen, ontvang je inclusief alle bronbestanden er is 1 gratis aanpassing mogelijk. Afhankelijk van het pakket dat je bestelt, zijn er nog andere extra’s die je bij je logo design kunt ontvangen, zoals een custom favicon, Facebook en Twitter design, visitekaartje, enzovoorts.

Hoe komt een professioneel logo tot stand?

Van een logo wordt veel verwacht. Een logo is meer dan alleen een afbeelding en woorden. Een goed logo vertelt de klant waar jouw bedrijf voor staat. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste ontwerper vindt voor het maken van jouw logo. Schrijf op welke dingen voor jou belangrijk zijn in een logo; de vorm, de kleur, afbeeldingen en het lettertype. Welk bericht moet het logo overbrengen? Maak er eventueel een schets van. Leg al jouw gegevens voor aan een professionele logo designer en je zult versteld staan van het resultaat.

Laat een professioneel logo maken

2 reacties op “Hoe maak je een prachtig logo voor jouw idee?”

  1. Johan schreef:

    Handige tips maar je kan tegenwoordig ook zelf een logo ontwerpen. Bijvoorbeeld via onlinelogomaken.com, onlinelogoontwerpen.com of freelogoservices.com.

  2. Thomas schreef:

    Ook ik hoorde bij die mensen die dachten dat hij zelf wel even een logo kon ontwerpen…. Niet dus! Fijn dat ik op deze manier met samenwerking een logo kan ontwerpen wat aan al mijn verwachtingen voldoet.

Geef een reactie