Hoe implementeer je inloggen met Facebook op je WordPress website?

Hoe implementeer je inloggen met Facebook op je WordPress website?

Facebook is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. En het staat niet langer los van je website; de reden dat websites nu veel aandacht besteden aan social media netwerken als Facebook, is omdat er heel veel traffic mee gegenereerd kan worden. Het weergeven van social share buttons op je website is een goede manier om traffic naar je website te genereren. Maar je kunt je bezoekers ook met hun Facebook account laten inloggen op je WordPress site! Deze functionaliteit kun je implementeren met behulp van een plugin. Hieronder hebben we er 3 voor je op een rijtje gezet!

Facebook All

Download Facebook All - facebook inloggen voor wordpress

Facebook All is eigenlijk niet één plugin, maar een verzameling plugins waarmee je je bezoekers kunt laten registreren en inloggen en comments op je WordPress site kunt laten plaatsen via Facebook en Google. De premium versie van Facebook All biedt nog eens extra features zoals Facebook Analytics, Google Login en compatibiliteit met WooCommerce.

Download Facebook All

Social Login Facebook Connect by SoClever

Social Login Facebook voor WordPress

SoClever verstrekt gratis social login tools waarmee je bezoekers zich gemakkelijker kunnen registreren. De plugin werkt niet alleen met Facebook, maar ook met Google+, LinkedIn, Instagram, enzovoorts. Je hebt een SoClever API nodig om de plugin te gebruiken; API keys zijn gratis, maar betaalde abonnementen bieden geavanceerde mogelijkheden op het gebied van analytics en demografische data.

Download Social Login Facebook Connect by SoClever

Spider Facebook

Spider Facebook inloggen voor WordPress

Spider Facebook is een WordPress integratie tool voor Facebook, waarmee je allerlei Facebook social plugins en widgets aan je website kunt toevoegen. De tool biedt volop opties, zoals Facebook Like buttons, een Facebook Comments box, Facebook Facepile, Facebook Recommendations, enzovoorts. Buttons en andere graphics kunnen worden aangepast.

Download Spider Facebook

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.