Het WordPress Website Update Pakket

Wij weten dat je het beveiligen en beschermen van je WordPress website belangrijk vindt. Maar gezien de enorme hoeveelheid WordPress beveiligings plugins die er tegenwoordig beschikbaar is, kan het lastig zijn om de juiste te kiezen. En zodra je eenmaal een plugin hebt uitgekozen, kan het nog best wat tijd en moeite kosten voordat je alles op de juiste manier hebt geactiveerd en ingesteld.

Je WordPress website up-to-date houden

HWordPress-website-updates-supportet is voor de veiligheid van je website van essentieel belang dat je zowel WordPress zelf als je WordPress thema’s en plugins altijd up-to-date houdt. Bij een update worden namelijk bug fixes geïmplementeerd en bij de meeste updates worden er ook meerdere veiligheidskwesties aangepakt.

Met een verouderde versie van WordPress loop je altijd meer risico, en dat geldt ook voor verouderde thema’s en plugins. Kortom, als je wilt voorkomen dat je WordPress website onveilig en traag wordt, moet je zorgen dat je alles up-to-date houdt!

Maar dit kan nog best een tijdrovend klusje zijn. Bovendien blijkt in de praktijk dat de meeste WordPress gebruikers het updaten simpelweg vergeten.

Waarom het WordPress Website Update Pakket?

Laten wij even eerlijk zijn. Je denkt misschien dat betalen voor een update pakket niet nodig is. Maar heb je wel eens nagedacht over wat je WordPress website eigenlijk waard is? Het kan lastig zijn om een bedrag aan je website of blog te koppelen, maar denk eens aan alle tijd die je hebt geïnvesteerd in het bouwen van je website, het schrijven van de content en het maken van aanpassingen?

WordPress-website-beheer-hulp-en-tipsMaar waarom zou je betalen voor het WordPress Website Update Pakket als er zoveel gratis beveiligings plugins voor WordPress zijn? Wel, alleen het WordPress Website Update Pakket biedt je:

  • Altijd de nieuwste updates voor WordPress en WordPress plugins.
  • Kosteloos herstel indien een functie na een update niet meer werkt.
  • Extra veiligheidsmaatregelen voor je website, dus een optimale bescherming.
  • Zorgeloos gebruik maken van WordPress zonder je druk te hoeven maken over updates.

En dit alles voor een bedrag van slechts €29,95 per maand (was €49,95 per maand). Dit is het bedrag meer dan waard als je bedenkt dat het je een fortuin kost als je website wordt gehackt terwijl dat zo makkelijk voorkomen had kunnen worden.

Met het WordPress Website Update Pakket hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je WordPress website; je bent ervan verzekerd dat je website optimaal wordt beschermd door ons toegewijde team van WordPress beveiligingsexperts.

Profiteer van de voordelen en bestel het WordPress Website Update Pakket!