Het WordPress Jupiter thema uitgelicht voor Color BC

Het WordPress Jupiter thema uitgelicht voor Color BC

Er zijn talloze WordPress thema’s te vinden op het internet, maar zo nu en dan komen we er eentje tegen waar we graag wat extra aandacht aan besteden. In dit geval is dat het Jupiter thema, dat we gebruikt hebben voor het bouwen van de website van Color BC: www.colorbc.nl. In dit artikel vertellen we wat meer over de mogelijkheden van dit relatief nieuwe WordPress thema.

Color BC WordPress website

Waarom Jupiter?

Jupiter, dat werd gecreëerd door Artbees Themes, werd iets meer dan een jaar geleden gelanceerd en wordt inmiddels door meer dan 20.000 gebruikers gebruikt voor het creëren van schitterende website. Het thema zit inmiddels in de vijfde generatie en het wordt alleen maar beter. Jupiter biedt tientallen ready-to-use templates en talloze extra opties, waardoor je er in principe alles mee kunt maken. De combinatie van geavanceerde content importers, verschillende layouts, header styles en post types geeft je een ongekende vrijheid en controle. Het is niet voor niets dat we uitgerekend dit thema hebben gekozen voor de Color BC website!

Volop aanpassingsmogelijkheden

Jupiter thema opties zijn ontworpen door ontwerpers, voor ontwerpers. Er is gedacht aan alle mogelijke scenario’s, en je wordt uitgedaagd tot het creëren van een unieke website. En dat is wel gelukt met de Color BC website!

Visual editor

Dankzij Jupiters krachtige visuele editor hoef je alleen maar je content naar de juiste plek te slepen. Rommelen met code is niet eens nodig. Zo kun je je dus helemaal concentreren op het creëren van unieke content. De rest wordt voor je gedaan.

100% responsive

Eén van onze belangrijkste vereisten was dat de Color BC er op elk apparaat goed uit moest zien. Jupiter is 100% responsive en past zichzelf automatisch aan naar elke schermresolutie. Op welk apparaat je de site ook bekijkt, hij ziet er altijd goed uit en is altijd gebruiksvriendelijk. 

Volledige controle

Jupiter zit boordevol functionaliteiten, opties en templates. Maar je hebt ook de volledige controle over al die mogelijkheden. Bedenk het, en je hoeft het niet eens te realiseren; het staat allemaal al voor je klaar!

Uitstekende ondersteuning

Het Jupiter thema is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Maar als je toch hulp nodig hebt, staat er een team van experts voor je klaar om ondersteuning te bieden. En het is wel zo fijn om te weten dat je altijd iemand hebt waar je op terug kunt vallen.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.