Het Foxy thema van Elegant Themes

Het Foxy WordPress thema van Elegant Themes is een alles-in-één oplossing voor bedrijven. Het thema bevat alles dat je nodig hebt om je bedrijf online te krijgen. Het Foxy thema is strak, gestructureerd, functioneel en ziet er gelikt uit! Hieronder hebben we de voordelen van het Foxy thema op een rijtje gezet:

Foxy WordPress ThemaBrowser compatibiliteit

Het is altijd hetzelfde liedje: heb je eindelijk het perfecte thema gevonden voor je site, blijkt achteraf dat het er niet uitziet in Internet Explorer. Het Foxy Thema is echter geoptimaliseerd voor alle browsers. Dus of je bezoekers nu gebruik maken van Firefox, Safari, Internet Explorer, Chrome, Opera of Netscape, je site ziet er altijd top uit.

Responsive WordPress ontwerp

Het Foxy theme ziet er niet alleen in iedere browser, maar ook op ieder apparaat goed uit. Of je bezoekers je site bekijken op hun computer, laptop, smartphone of tablet, dankzij het responsive ontwerp ziet het er altijd goed uit.

Foxy thema opties

Met behulp van de Theme Customizer kun je het Foxy thema geheel naar jouw wensen en behoeften aanpassen. De gehele layout, en dus ook de kleuren, achtergronden en buttons zijn gemakkelijk te customizen. Maar ook de functionaliteit kun je aanpassen. Via het ePanel kun je functies aan- en uitzetten, je advertenties managen, je site optimaliseren voor zoekmachines en nog veel meer.

Ready-To-Use templates

Met de templates van het Foxy thema kun je moeiteloos fotogallerijen, contactformulieren, sitemaps, Facebook plugins en Twitter feeds aan je website toevoegen.

Veilige, valide broncode

Het Foxy theme is geheel volgens de W3C standaarden gebouwd en wordt regelmatig getest op veiligheid.

Tech support

Ongeacht je technische kennis, er staat altijd een toegewijde helpdesk achter je om ervoor je zorgen dat je blog zonder problemen de lucht in kan (en blijft).

Betaalbaar

Elegant Themes biedt dan tegenwoordig dan ook 87 thema’s van zeer hoge kwaliteit aan voor nog geen €50,- (69 dollar).  Dat is 0,57 eurocent per thema! Check hier de aanbieding.

Geef een reactie