5 X Halloween thema’s en templates voor WordPress

5 X Halloween thema’s en templates voor WordPress

Met de Pumpkin Spice Admin plugin waar we eerder over schreven kwamen we helemaal in de stemming voor Halloween! Reden genoeg om eens een paar Halloween thema’s en templates voor WordPress uit te zoeken.  De meeste Halloween thema’s en templates die je tegenkomt zijn verouderd en niet langer compatibel met de meest recente WordPress versies. Toch zijn we erin geslaagd om er een aantal te vinden die je veilig kunt gebruiken. 

Halloween thema’s en templates voor WordPress

#1. Halloween (gratis)

Het Halloween thema heeft een responsive ontwerp, zodat je WordPress website er op alle apparaten goed uitziet. Er zijn volop aanpassingsmogelijkheden om het thema naar jouw wensen aan te passen. En dankzij de WooCommerce ondersteuning zou je Halloween ook kunnen gebruiken voor een webshop. 

Meer info

#2. PartyMaker ($59)

PartyMaker draait op het Cherry Framework en je krijgt dan ook diverse handige Cherry plugins tot je beschikking. Bovendien is het thema uitgerust met de Elementor drag & drop builder, waardoor je zonder programmeerkennis de mooiste layouts kunt maken. PartyMaker is ook nog eens WPML-ready en heel goed gedocumenteerd.

Meer info

#3. Halloween Atmosphere ($75)

Halloween Atmosphere is een gebruiksvriendelijk, responsive en SEO-ready WordPress thema, eveneens gebaseerd op het Cherry Framework. Het onderscheidt zich van andere Halloween thema’s door de portfolio pagina’s, waarmee je je werk op een aantrekkelijke manier kunt weergeven. 

Meer info

#4. Halloween 404 ($19)

Halloween 404 is geen thema, maar een template voor een spooky 404-pagina. De pagina heeft een responsive, retina-ready design en is voorzien van een griezelige animatie. Heb je nog nooit eerder een custom 404 pagina gebouwd? Dat is geen probleem, want dankzij de documentatie en code die van handige opmerkingen is voorzien, kunnen zelfs beginners hiermee uit de voeten.

Meer info

#5. Zombie – Animated 404 Page ($6)

Ook Zombie is een template voor een geanimeerde 404 pagina. Het template is simpel, makkelijk te gebruiken en voegt een leuk detail toe aan je website voor Halloween.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.