De beste groene WordPress thema’s voor 2017

groene wordpress thema's

De kleurexperts bij Pantone hebben de Kleur van het Jaar 2017 gekozen: Greenery. Met deze kleur als inspiratie geven we een paar ideeën voor groene WordPress thema’s waarmee je je website in 2017 een frisse uitstraling kunt geven.

Groene WordPress thema’s

NovelGreen (gratis)

groene wordpress thema's

NovelGreen is een simpel en aantrekkelijk uitziend One Page thema voor WordPress, bij uitstek geschikt voor het ontwikkelen van zakelijke websites. Het is 100% responsive en voorzien van een live customizer. NovelGreen is voorzien van 6 widget area’s en biedt ondersteuning voor WooCommerce.

Meer informatie & download

Appointment Green (gratis)

groene wordpress thema's

Appointment Green is zeer geschikt voor het ontwikkelen van een zakelijke website. Het is in feite een child thema van Appointment, en biedt tal van handige features. Het groen dat in het design is verwerkt geeft je site een betrouwbare en elegante uitstraling.

Meer informatie & download

Greenture ($59)

groene wordpress thema's

Greenture is één van de vele groene WordPress thema’s die perfect is voor het promoten van milieuprojecten of groene, ecologische of biologische producten. Het thema ziet er op alle mobiele apparaten goed uit en biedt een breed scala aan features, waaronder de drag & drop page builder Visual Composer, de Revolution Slider plugin, geavanceerde typografie opties en een shortcode generator. De PSD bestanden en bijbehorende documentatie krijg je erbij, dus je kunt direct aan de slag!

Meer informatie & download

Eco Nature ($59)

groene wordpress thema's

Eco Nature is zeer geschikt voor het ontwikkelen van milieu-gerelateerde websites. Dit thema is volledig responsive en retina-ready en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarbij krijg je er allemaal handige plugins bij, waaronder Custom Form Builder, Layer Slider, Revolution Slider en Mega Menu. Dankzij de drag & drop editor kun je de content op je webpagina’s gemakkelijk verplaatsen zonder ook maar een regel code te hoeven typen.

Meer informatie & download

Shopifiq ($59)

groene wordpress thema's

Shopifiq is een responsive WooCommerce WordPress thema, gebouwd met HTML5 en CSS3. Je hebt de keuze uit verschillende layouts, custom achtergronden, 500+ fonts, social icons en nog veel meer. Het thema wordt geleverd inclusief 30 PSD bestanden, dus je kunt je website helemaal naar eigen smaak aanpassen. Shopifiq kan gebruikt worden voor webshops, maar werkt ook prima voor zakelijke websites en portfolio sites.

Meer informatie & download

Geef een reactie