5 gratis WordPress thema’s voor fashion bloggers

5 gratis WordPress thema’s voor fashion bloggers

Wanneer je als fashion blogger als je succes wilt hebben moet je zorgen dat je een website hebt die je laat opvallen. Maar we hebben niet allemaal het budget om meteen een premium WordPress thema aan te schaffen. Daarom hebben we vandaag 5 gratis WordPress thema’s voor fashion bloggers op een rijtje gezet!

Gratis WordPress thema’s voor fashion bloggers

#1. Blaskan

fashion bloggers

Blaskan is één van de gratis WordPress thema’s van Colorlib, die speciaal is ontwikkeld voor fashion blogs. Het unieke, minimalistische ontwerp helpt je om je op te laten vallen tussen alle andere fashion bloggers. Het thema biedt ondersteuning voor populaire WordPress plugins zoals WooCommerce, Yoast SEO en Contact Form 7.

Meer info

#2. Fashionista

fashion bloggers

Fashionista heeft een mooi, minimalistisch ontwerp dat er op alle schermformaten fantastisch uitziet. Het thema is gebouwd op Bootstrap en zeer geschikt voor fashion bloggers die een WordPress thema in een magazine-achtige stijl zoeken. Dankzij de WordPress Customizer kun je direct alle aanpassingen die je maakt bekijken.

Meer info

#3. Fashy Lite

fashion bloggers

Fashy Lite is een gratis WordPress thema voor fashion bloggers die de voorkeur geven aan een thema met een rustig, minimalistisch design en een focus op de content. Fashy Lite is 100% responsive en heel eenvoudig aan te passen.

Meer info

#4. Oblique

fashion bloggers

Met zijn elegante ontwerp, schitterende typografie en professionele look en feel is Oblique het perfecte thema voor fashion bloggers die graag de nieuwste trends via hun website willen delen. Het thema is deze maand nog geüpdatet, en is dus compatibel met de nieuwste WordPress versie.

Meer info

#5. The Fash Blog

fashion bloggers

The Fash Blog is een eigentijds, elegant thema dat speciaal is ontwikkeld voor fashion bloggers. Ook als je weinig technische kennis heeft kun je heel eenvoudig je social media links toevoegen, je logo uploaden en je kleuren selecteren. Dit thema is overigens ideaal om te combineren met je Instagram account, want The Fash Blog biedt ondersteuning voor de Instagram Feed plugin.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.