3 WordPress plugins voor front-end content inzendingen

3 WordPress plugins voor front-end content inzendingen

Gisteren bespraken we het belang van User Generated Content. Vandaag belichten we 3 premium WordPress plugins die speciaal zijn ontwikkeld voor front-end content inzendingen. Een uitstekende manier om User Generated Content te stimuleren!

Plugins voor front-end content inzendingen

#1. AccessPress Anonymous Post Pro ($25)

content inzendingen

AccessPress Anonymous Post Pro is een premium plugin voor front-end posting, die een breed scala aan features en aanpassingsmogelijkheden biedt. Je creëert als het ware een aparte omgeving voor je bezoekers om content up te loaden. Je kunt je bezoekers alle vrijheid geven, of hen beperken tot bepaalde functies. De plugin biedt responsive formulier ontwerpen, Tooltip handleidingen voor gebruikers, verschillende formulier-templates, Media Bibliotheek integratie, de controle over het aantal tekens…

Meer info & download

#2. CRED ($69)

content inzendingen

Als je User Generated Content wil stimuleren, is het zaak dat je de interface voor front-end content inzendingen zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk maakt. CRED is speciaal gebouwd voor content inzendingen en heeft allerlei handige features, zoals een input validation checker, spam protection, WooCommerce integratie, de mogelijkheid om een profiel aan te maken, een ingebouwd email systeem voor de admin, enzovoorts. Deze plugin is wat prijzig, maar de features zijn het zeker waard. CRED is overigens ook geschikt voor membership websites.

Meer info & download

#3. BuddyForms ($3,99)

content inzendingen

Slechts weinig WordPress plugins die bedoeld zijn voor het afhandelen van front-end content inzendingen bieden zoveel features als BuddyForms. Advanced Form Elements, Post Type Customization, Front-end revision control, gebruikersrollenbeheer, de optie tot het integreren van eCommerce, email notificaties en nog veel meer! Je hoeft niet bang te zijn dat het allemaal te overweldigend wordt, want de Form Wizard leidt je overal doorheen en helpt je om de plugin optimaal te benutten. Er zijn verschillende (zeer betaalbare) abonnementen verkrijgbaar, en je kunt zelf bepalen welke features je wel en niet wil gebruiken.

Meer info & download

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.