Sami Keijonens Foxland thema’s en plugins zijn nu gratis beschikbaar

Sami Keijonens Foxland thema’s en plugins zijn nu gratis beschikbaar

WordPress thema ontwerper en ontwikkelaar Sami Keijonen heeft al zijn thema’s en plugins bij Foxland gratis beschikbaar gemaakt.

Foxland thema’s & plugins

Keijonens WordPress.org thema’s zijn actief op meer dan 10.000 websites. Gedurende de afgelopen drie jaar nam hij steeds meer werk van klanten aan, waardoor hij minder tijd had voor het bouwen en onderhouden van thema’s. Vorige maand kreeg hij een baan als front-end engineer bij 10up, waar hij het behoorlijk druk mee heeft.

Fans herinneren zich wellicht nog Keijonens Mina Olen Free WordPress Theme Experiment. Hij maakte het thema gratis beschikbaar op GitHub om te zien of potentiele klanten het zouden willen kopen nadat ze het thema op hun eigen sites konden testen. Hij zei toen moeite te hebben met het overeind houden van zijn eigen thema shop, omdat het zakelijke aspect niet tot zijn sterkste punten behoorde.

Concurrentie

Het is makkelijk om jezelf te verliezen tussen de concurrentie in de wereld van WordPress thema’s, zeker als grote spelers meer geld te besteden hebben aan advertenties en support. De dagen dat je een mooi thema kon bouwen en het verkopen zonder ook maar iets aan marketing te doen zijn voorbij. Thema ontwikkelaars moeten klaar zijn om de uitdagingen van het concurreren in een veel grotere markt te omarmen.

Foxland
Foto: Foxland

“Foxland is geen goudmijn,” zei Keijonen in zijn aankondiging. “Foxland levert €3.000 tot €4.000 per jaar op. Dat is oké, maar mijn doel was €10.000.”

Zijn klanten hebben een grote waardering voor Keijonens aandacht voor details, toegankelijkheid en performance. Daarbij bieden veel van zijn thema’s ondersteuning voor populaire plugins.

Nog een jaar ondersteuning

De Foxland collectie bevat meerdere minimalistische thema’s, die nu dus gratis te downloaden zijn. Hetzelfde geldt voor Keijonens custom plugins. De Foxland shop heeft alle lopende abonnementen opgezegd, maar zal voor de gekochte thema’s nog een jaar lang ondersteuning bieden (na de aankoopdatum).

 

Lees ook: WordPress ontwikkelaars: “Leer shortcodes converteren naar Gutenberg Blocks”

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.