Fitness Schedule plugin voor WordPress

Fitness Schedule plugin voor WordPress

Run je een WordPress website die gericht is op gezondheid of sporten? Of heb je de website van een sportschool of sportclub in beheer? Dan wil je je bezoekers natuurlijk zo goed mogelijk helpen om fit te blijven. De Fitness Schedule plugin zorgt ervoor dat je net even dat beetje extra kunt bieden. Met deze plugin kun je namelijk heel eenvoudig en snel wekelijkse workout roosters aanmaken en bewerken, welke je vervolgens met een shortcode op je WordPress website weer kunt geven.

Over de Fitness Schedule plugin

Fitness Schedule is 100% responsive. Alle workout roosters worden op een elegante manier weergegeven en kunnen zich automatisch aanpassen aan het schermformaat van het apparaat waarop de website bezocht wordt, of dat nu een desktop computer, laptop, tablet of smartphone is. Fitness Schedule is heel makkelijk in gebruik; ook WordPress gebruikers zonder technische kennis kunnen er makkelijk mee overweg. Het betreft een lichtgewicht plugin waarbij rekening wordt gehouden met de performance van je website; alleen de minimaal benodigde CSS en JavaScript wordt geladen, waardoor de plugin je website niet zal verzwaren en trager zal maken.

fitness schedule

Aanpassingsmogelijkheden

Zodra je de plugin geïnstalleerd en geactiveerd hebt, kun je direct aan de slag met het aanmaken van wekelijkse workout roosters. Vanaf je WordPress Dashboard kun je eenvoudig logo’s, namen, tekst en achtergrondkleuren aanpassen. WordPress ontwikkelaars kunnen tevens de CSS bewerken, dus wat het uiterlijk van de workout roosters betreft zijn er bijna geen beperkingen. Wijzigingen worden realtime weergegeven.

De plugin bevat standaard 13 populaire workouts om je alvast op weg te helpen, maar je kunt natuurlijk ook zelf workouts toevoegen. Het is ook mogelijk om de begin- en eindtijden van workouts in te stellen, en beschrijvingen van de workouts aan het rooster toe te voegen.

fitness schedule

De Fitness Schedule plugin kost €23 en is verkrijgbaar via de website van CodeCanyon.

 

Lees ook: 3 BMI calculators voor WordPress

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.