Everest Counter, een stat counter plugin voor WordPress

Everest Counter, een stat counter plugin voor WordPress

Een goede manier om je merk te promoten en het vertrouwen van je bezoekers te vergroten, is door het tonen van je prestaties op je WordPress website. Hierbij kun je denken aan het aantal volgers/bezoekers, het aantal opdrachten dat je hebt opgeleverd, het aantal tevreden klanten, het aantal producten in je webshop, het aantal downloads, en andere statistieken die de waarde van je onderneming benadrukken. Zou je dit soort prestaties in een langdradig verhaal verwerken, dan zullen slechts weinig mensen dat lezen. Een betere manier is het integreren van een stat counter. Er zijn tal van stat counter plugins voor WordPress waarmee je dit kunt realiseren, maar ze zijn niet allemaal even goed. Vandaag laten we je kennismaken met Everest Counter, een premium stat counter plugin voor WordPress.

Over Everest Counter

Everest Counter is een premium stat counter plugin waarmee zeer chique tellers aan je WordPress site kunt toevoegen. Deze tellers kunnen bestaan uit een icoon, een teller, een titel en subtitel, en een klikbare link. De plugin biedt 15 layouts en de mogelijkheid tot het toevoegen van een custom achtergrond – met een foto of zelfs met een YouTube of Vimeo video. Custom kolom configuraties worden ondersteund, evenals parallax effecten, overlays, Genericons, Dashicons en Font Awesome iconen. Behalve iconen kun je ook kleuren, lettertypes en andere instellingen configureren. Daarbij kun je een onbeperkt aantal tellers creëren en op je website plaatsen. Het rangschikken van je tellers is ook een fluitje van een cent.

everest counter

Je hoeft geen programmeerkennis te hebben om een mooie stat counter te bouwen. Met deze plugin heb je alles binnen 5 minuten opgezet en geconfigureerd! Everest Counter is getest met WordPress 4.9, dus om compatibiliteit hoef je je geen zorgen te maken; de plugin werkt voor alle goed gecodeerde thema’s. Bovendien bieden de makers een uitstekende ondersteuning met forum support en chat support, en ben je verzekerd van gratis updates. Deze premium plugin kost €12 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

everest counter

Lees ook: Het totale aantal blogposts weergeven in WordPress.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.