4 Ethereum plugins voor betalingen en donaties in WordPress

4 Ethereum plugins voor betalingen en donaties in WordPress

Een paar maanden geleden schreven we al een blogpost over Bitcoin betalingen accepteren op je WordPress site, en bespraken we tevens een aantal Bitcoin plugins voor WordPress. Maar Bitcoin is natuurlijk niet de enige cryptocurrency op de markt. Integendeel! De laatste paar maanden zijn er steeds meer mensen die investeren in Ethereum. Als je graag Ethereum betalingen of donaties op je WordPress site wilt accepteren, dan heb je hiervoor natuurlijk wel de juiste plugin nodig. Hieronder belichten we 4 Ethereum plugins voor betalingen en donaties in WordPress!

4 Ethereum plugins

Pay With Ether for WooCommerce (gratis)

ethereum plugins

Deze plugin biedt de klanten van je WooCommerce webshop de mogelijkheid om met Ether te betalen. Het totaalbedrag van de bestelling wordt bij de check-out automatisch geconverteerd. Het is echter ook mogelijk om een percentage aan het geconverteerde bedrag toe te voegen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt de klant de benodigde instructies voor het voltooien van de Ether betaling.

Meer info

Blockonomics (gratis)

ethereum plugins

Met behulp van deze plugin kun je Bitcoin, Ethereum en andere altcoins accepteren op je WordPress site. De plugin is heel makkelijk en snel te installeren (zeker met behulp van de video tutorial) en biedt ondersteuning voor Trezor, blockchain.info, mycelium en andere populaire wallets. Daarbij ben je bij elke transactie verzekerd van een optimale beveiliging.

Meer info

Cryptothanks (gratis)

ethereum plugins

Dit is eveneens een cryptocurrency donatie plugin. Je kunt hiermee simpele cryptocoin knoppen in je blogberichten, pagina’s en widgets plaatsen. Cryptothanks biedt ondersteuning voor Bitcoin, Ethereum, Ripple, Monero, Zcash en andere altcoins.

Meer info

AltCoin DonationBox ($11)

ethereum plugins

Met deze premium plugin voeg je heel eenvoudig een donatie box toe aan je WordPress site. Daarmee kun je Bitcoin, Litecoin en Ethereum betalingen accepteren. De plugin heeft een responsive ontwerp. Ook handig: je kunt je saldo direct in het admin panel bekijken.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.