Drie top WordPress thema’s in magazine stijl

Er is oneindig veel keus als het op WordPress thema’s aankomt. Maar niet alle thema’s zijn even geschikt voor professionele doeleinden. In dit artikel lichten we drie WordPress thema’s in magazine stijl toe. Alle drie de thema’s zijn compatible met de meest recente WordPress versie, beschikken over een responsive design (ook voor mobiel) en zijn SEO vriendelijk. Daarbij worden ze geleverd met complete PSD bestanden, zodat je de look en feel van je WordPress site geheel naar wens kunt aanpassen.

Explicit magzine stijl wordpress thema

Explicit

Explicit is een zeer krachtig thema en beschikt over een enorme hoeveelheid features. De homepagina heeft een zeer professioneel en aantrekkelijk ontwerp, en een slider die geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. De kleuren, fonts, logo’s, achtergronden en teksten kunnen heel simpel gecustomized worden via het controle panel. Explicit is een uitstekend thema voor bijvoorbeeld nieuws- en opiniewebsites.

Meer informatie over het thema vind je hier.

Minimalist WordPress Magazine stijl thema

Minimalist

Dit thema doet zijn naam echt eer aan. De layout heeft een simpele, heldere en professionele uitstraling. Het design is responsive, met dropdown navigatiemenu’s voor kleinere schermen. Minimalist biedt support voor Lightbox en je kunt onbeperkt kleuren voor je skins genereren. Wat zoekmachine optimalisatie betreft heb je met Minimalist zeker één van de betere WordPress thema’s.

Meer informatie over het thema vind je hier.

Ubergrid Magazine stijl wordpress thema

Ubergrid

Heb je een hekel aan thema’s die een lange laadtijd hebben? Dan is Ubergrid een aanrader. Dit krachtige, SEO vriendelijke WordPress Thema beschikt over een minimalistisch ontwerp en laad razendsnel. Het is ook een zeer veelzijdig thema en prima toe te passen voor zowel blogs als zakelijke websites en online magazines. Ubergrid is heel makkelijk te gebruiken en beschikt daarbij over cross browser compatibility, wat ervoor zorgt dat je website er in alle browsers goed uitziet. Ook op mobiele apparaten!

Meer informatie over het thema vind je hier.

Eén reactie op “Drie top WordPress thema’s in magazine stijl”

  1. Mirjam schreef:

    Soms zie ik met al die thema’s van WordPress door de bomen het bos niet meer. Handig om hier een aantal voorbeelden te zien van magazine-stijl thema’s!

Geef een reactie