De vSlider plugin, een Multi Image Slider voor WordPress

De vSlider plugin, een Multi Image Slider voor WordPress

De vSlider plugin is een gratis plugin ontwikkeld door VibeThemes. De vSlider plugin is een diashow script gebaseerd op jQuery, waarmee je specifieke afbeeldingen of foto’s kan weergeven op een WordPress website die in elkaar vervagen of glijdend in elkaar overgaan. Dit is een ideale manier om op een homepage de belangrijkste pagina’s of producten van je eigen website of zelfs andere websites weer te geven of te promoten.

vslider wordpress plugin

De vSlider plugin is dusdanig ontwikkeld dat het gebruikmaakt van de WordPress jQuery library, hierdoor is de plugin zeer klein van formaat, zo’n 20 kb, en je hebt geen enkele kennis nodig over code schrijven om de vSlider plugin te gebruiken.

Het grootste voordeel van de vSlider plugin is het feit dat het script vooraf ingestelde afbeeldingen van je post kan gebruiken, maar het kan ook scannen naar afbeeldingen in nieuw geschreven berichten. Op deze manier zal de vSlider plugin zichzelf automatisch up-to-date houden na het toevoegen van nieuwe berichten. Hierdoor worden op de homepage altijd de meest recentste afbeeldingen weergegeven. Tevens is het mogelijk om eigen afbeeldingen toe te voegen aan de diashow en deze te voorzien van een link naar een nieuwe pagina of bericht.

De toepassingsmogelijkheden van de vSlider zijn eindeloos, zo kan de plugin gebruikt worden als ‘Header Slider’, ‘Image Rotator’, fotogalerij of diavoorstellingen. Ook is het mogelijk deze vSlider plugin onbeperkt over de gehele site te gebruiken, zelfs op dezelfde pagina, elk met hun eigen verschillende styling en imago overgangsopties en kenmerken.

VibeThemes biedt tevens voor de vSlider plugin veel tutorials aan, waarin ze stap voor stap uitleggen hoe deze plugin geïnstalleerd moet worden, hoe deze plugin te gebruiken en zelfs uitleg over hoe je zelf meer styling en imago overgangen kan creëren. Standaard is de vSlider plugin namelijk uitgerust met 9 verschillende overgangsopties, zoals o.a.: vervagen, regen, swirl, etc. en wordt vSlider geleverd met 4 dia-indelingen, plaatsing voor tekst en titel en de mogelijkheid om elke dia te voorzien van een link.

Er zijn op het internet weinig slechte recensies over de vSlider plugin te vinden. Deze plugin neemt veel werk uit handen om op een eenvoudige manier jouw blog, product of website te promoten via je homepage. Het zorgt ervoor dat mensen verder gaan kijken binnen jouw website en alles wat jij promoot of uitdraagt aan de wereld.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.