De beste WordPress plugins voor MailChimp

De beste WordPress plugins voor MailChimp

Met MailChimp kunt u eenvoudig nieuwsbrieven aanmaken en versturen per e-mail. MailChimp bevat tal van kenmerken om aan uw marketingbehoeften te voldoen. U kunt aanmeldformulieren maken die overeenstemmen met de look and feel van uw bedrijf, u kunt uw abbonnees op de hoogte houden van uw producten via e-mail, uitnodigingen en aankondigingen sturen, en nog veel meer. Ook kunt u eenvoudig uw statistieken bijhouden. Bovendien is MailChimp gratis voor lijsten tot maximaal 2000 abbonnees.

MailChimp is een krachtige e-mail-marketingdienst en voor WordPress zijn er tal van mogelijkheden om uw inhoud te koppelen aan MailChimp. Wat uw behoefte ook moge zijn, er is hoogstwaarschijnlijk een plugin voor. In dit artikel wil ik enkele van de beschikbare WordPress plugins voor MailChimp uitlichten.

MailChimp for WordPress

Mailchimp for WordPress plugin

Ten eerste is er MailChimp for WordPress. Met deze plugin voegt u eenvoudig aanmeldformulieren en aanmeld-checkboxen toe aan uw WordPress-website. Iedereen die zich vervolgens aanmeldt via zo’n formulier zal automatisch aan uw MailChimp lijst toegevoegd worden.

Je kunt deze plugin hier downloaden.

Launch Effect WordPress thema voor integratie met mailchimpLaunch Effect thema voor WordPress

Met het Launch Effect thema voor WorDpress maakt u eenvoudig een landingspagina op uw WordPress-website waarop bezoekers zich kunnen aanmelden met hun e-mailadres. Na aanmelding genereert de pagina een unieke URL die uw bezoekers kunnen gebruiken om te delen met vrienden. Met behulp van deze link kunt u uw meest actieve referrers bijhouden en belonen voor het aanmelden van nieuwe abbonnees.

U kunt het thema hier vinden.

AutoChimp WordPress plugin

AutoChimp WordPress plugin

Met AutoChimp synchroniseert u de gegevens van uw WordPress-gebruikers met uw MailChimp mailing list. U kunt automatisch MailChimp-mailcampagnes aanmaken vanuit uw blog-berichten. Een erg handige tool waardoor u minder vaak in het MailChimp dashboard zaken hoeft aan te passen. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om dit in uw MailChimp account te doen.

Download de MailChimp plugin hier.

Mailchimp E-Commerce pluginWP e-Commerce / MailChimp Integration for WordPress

Met deze plugin integreert u uw klanten van WP e-Commerce regelrecht naar de MailChimp mailing list, en de statistieken kunt u zien op uw WordPress Dashboard. Om deze plugin te kunnen gebruiken moet u ook de WP e-Commerce (webshop plugin) geïnstalleerd hebben op uw WordPress website.

Download hier de add-on voor WP e-Commerce.

WordPress Analytics360

Analytics 360 WordPress MailChimp plugin

Met Analytics360 importeert u de gegevens van Google Analytics en MailChimp regelrecht naar uw WordPress Dashboard. Hiermee kunt u onder andere uw websiteverkeer beheren en de groei van uw maillijst en top referrers bekijken.

Download de Analytics 360 plugin hier.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.