De beste twitter plugins voor WordPress

Kebo Twitter feed voor wordpress

Twitter is van alle sociale media misschien wel de beste aanvulling op een blog: de berichten die er worden gedeeld zijn vaak kort en krachtig en motiveren op effectieve wijze om door te klikken naar een eventuele website waar de ‘teaser’ verder uit de doeken wordt gedaan. Zo zie je dan ook vaak dat via Twitter veel blog posts worden gedeeld en zorgen voor hoge hoeveelheden traffic naar je WordPress website toe. Maar wat zijn nou de beste Twitter plugins voor WordPress? In dit artikel doen we het voor je uit de doeken.

Twitter Mentions as Comments

Deze plugin zorgt ervoor dat de meeste Twitter posts die worden gemaakt die te maken hebben met je blogpost automatisch worden verzameld en als comments worden toegevoegd aan je blogpost. Via de plugin kun je zelf specificeren of je bepaalde tweets wel wilt toevoegen (en of je bepaalde tweets niet wilt toevoegen). Ook kun je bepalen of retweets moeten worden meegenomen in de comments. 

Meer informatie over deze plugin vind je hier.

Twitter Mentions as Comments voor WordPress

Twitter Plugin by BestWebSoft

Met de nogal treffend genoemde ‘Twitter Plugin’ van BestWebSoft kun je eenvoudig een knop toevoegen waar je bezoekers je via kunnen gaan volgen op Twitter. Je koppelt de knop direct aan je eigen Twitter account en je bezoekers kunnen in één klik al je tweets voortaan in hun timeline zien verschijnen. Je kunt bij de knop die op je website toegevoegd wordt tevens kiezen of je het aantal volgers dat je al hebt wordt weergegeven.

Meer informatie over deze plugin vind je hier.

twitter plugin voor wordpress

Kebo Twitter Feed

Er zijn vele Twitter Feed plugins voor WordPress, maar dit is simpelweg één van de beste. Met de plugin is het mogelijk om binnen enkele klikken een Twitter feed toe te voegen aan je WordPress installatie. Het is hierbij mogelijk om in de feed je profielafbeelding weer te geven, waarnaast het ook mogelijk is om de feed op de achtergrond het aantal tweets te laten inladen, zodat de load op je website minimaal is.

Meer informatie over deze plugin vind je hier.

Kebo Twitter feed voor wordpress

Geef een reactie