WooCommerce productpagina plugins | WP Handleiding

De beste plugins om je WooCommerce productpagina te customizen

De standaard WooCommerce productpagina is een prima startpunt voor webshops, maar het kan zijn dat je op een gegeven moment behoefte hebt aan extra mogelijkheden. Hieronder hebben we 5 premium WooCommerce productpagina plugins op een rijtje gezet om je productpagina’s op verschillende manieren te customizen.

5 WooCommerce productpagina plugins

#1. WooBuilder Blocks (vanaf $49 per jaar)

WooBuilder Blocks maakt gebruik van de blok editor om stijlvolle productpagina layouts te creëren, dus je bent al bekend met de omgeving. Je krijgt tevens de beschikking over een aantal extra blokken, waaronder een Sales Countdown Block en een A/B Split Testing Block.

#2. WooThumbs (vanaf $79 per jaar)

Wil je een chique galerij met productafbeeldingen realiseren? Met WooThumbs kun je in een handomdraai de layout aanpassen, meerdere afbeeldingen per productvariatie toevoegen en zelfs video’s insluiten.

#3. WooCommerce Product Tabs (vanaf $59 per jaar)

WooCommerce Product Tabs maakt het mogelijk om extra informatie aan je productpagina’s toe te voegen, zonder dat de layout rommelig wordt. Zo kun je aparte tabbladen aanmaken voor bijvoorbeeld productspecificaties, uitgebreide beschrijvingen, instructies, handleidingen, maattabellen, downloads, informatie over de garantie, productspecifieke FAQ’s en nog veel meer.

#4. WooCommerce Product Options (vanaf $89 per jaar)

Met WooCommerce Product Options kun je allerlei extra optie-types aan je WooCommerce productpagina toevoegen. Hierbij kun je denken aan selectievakjes, tekstvelden en knoppen om bestanden te uploaden.

#5. YITH Request a Quote for WooCommerce (vanaf €79,99 per jaar)

Met YITH Request a Quote biedt je je bezoekers de mogelijkheid om snel een online offerte aan te vragen voor een product, eventueel met specifieke productvariaties. Je krijgt een automatische e-mail met de offerteaanvraag, welke je vervolgens handmatig kunt beantwoorden. De plugin maakt het ook mogelijk om productprijzen te verbergen (voor als je uitsluitend met offertes werkt).

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.