De beste CV en vCard WordPress thema’s van 2015!

De beste CV en vCard WordPress thema’s van 2015!

Een CV of zogeheten ‘vCard’ WordPress website is je online curriculum vitae, meestal gehost op een domein met een URL van je eigen naam. Zo’n website is een ideale manier om je werk aan de wereld te laten zien en potentiele werkgevers of opdrachtgevers aan te trekken. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken als persoonlijke website waar je je blog host. WordPress biedt talloze thema’s die speciaal bedoeld zijn voor CV en vCard websites. Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet!

ResumeX

ResumeX

ResumeX is een innovatief vCard thema voor WordPress. Het bevat creatieve templates voor vaardigheden, ervaring, opleiding en sociale netwerk secties, en heeft een clean ontwerp dat gemakkelijk aangepast kan worden. ResumeX wordt geleverd inclusief Google Fonts en Revolution Slider. Daarbij krijg je een uitstekende ondersteuning.

Meer info en download

Personage

Personage - Easy Setup CV Resume

Personage is een retina-ready vCard thema dat zelfs zonder programmeerkennis gemakkelijk is in te stellen. Het custom controlepaneel biedt volop flexibiliteit, en het thema wordt geleverd inclusief Google Fonts en 620 iconen. Een leuke feature is de full background videospeler die je kunt gebruiken om een video in je header te zetten. Personage is pas nog geüpdatet en goed ondersteund.

Meer info en download

UkieCard

UkieCard - Personal Vcard & Resume HTML Template

UkieCard is één van de nieuwere vCard thema’s die snel aan populariteit wint. Tot dusver heeft dit thema alleen nog vijfsterren ratings ontvangen. Het thema heeft drie simpele, verschillende stijlen, welke eenvoudig aan te passen zijn. UkieCard is perfect voor professionals die zich bezighouden met design of andere creatieve vakgebieden. Het thema bevat Google Fonts en Font Awesome Icons.

Meer info en download

Savannah

Savannah - Responsive WordPress vCard Portfolio

Savannah is een schitterend vCard thema, dat wordt geleverd inclusief Google Fonts en Font Awesome Icons, alsmede visual composer, een krachtige content management plugin waarmee je subpagina’s zeer eenvoudig kunt customizen.

Meer info en download

VR

VR - Responsive vCard WordPress Theme

VR is een clean vCard thema met voor gedefinieerde kleurenopties. Maar het biedt je ook de mogelijkheid om zelf kleuren in te stellen. De animaties tussen de verschillende secties zien er erg aantrekkelijk uit. VR biedt uitstekende ondersteuning.

Meer info en download

Gridly

Gridly vCard - Personal Portfolio WordPress Theme

Gridly is een compact, retina-ready vCard thema met een intuïtief, flat ontwerp en aantrekkelijk uitziende grids die het navigeren vereenvoudigen. Het thema ziet er op elk apparaat geweldig uit en heeft uitstekende ratings.

Meer info en download

Premium Layers

Wordpress vCard

Premium Layers is een retina-ready vCard thema met 8 verschillende skins, geweldige animaties en geïntegreerde Google Maps, Google Fonts en Font Awesome Icons. Dit thema biedt uitstekende ondersteuning.

Meer info en download

Profiler

Profiler - vCard Resume WordPress

Profiler is een custom thema met een modern design, ideaal voor het tonen van een CV, portfolio of persoonlijk blog. Het custom mega menu is erg fijn als je veel subpagina’s hebt. Profiler heeft goede ratings en een uitstekende ondersteuning.

Meer info en download

cvCard WP

cvCard WP - Responsive vCard Theme

cvCard WP is een retina-ready thema met veel CSS-effecten die het erg gebruiksvriendelijk maken. De graphics zien er op alle apparaten fantastisch uit. Dit thema, dat wordt geleverd inclusief Google Fonts en sociale iconen, is bij uitstek geschikt voor het tonen van projecten; je hebt de keuze uit verschillende layouts.

Meer info en download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.