De 7 beste auteurs promotie blokken voor WordPress

De 7 beste auteurs promotie blokken voor WordPress

Gedurende de afgelopen paar jaar is het gebruiken van auteurs promotie blokken voor WordPress sites een belangrijke vereiste geworden. Ze zijn niet alleen bedoeld om het artikel te promoten, maar ook om de lezer te laten zien wie het gezicht achter het artikel is. Heb je een WordPress thema zonder geïntegreerde auteurs promotie blokken? Geen nood! We hebben de 7 beste auteurs promotie blokken voor WordPress voor je op een rijtje gezet!

Fancier Author Box by ThematoSoup

Fancier Author Box voor WordPress

Deze plugin geeft een identiteit aan je WordPress website. Hij zorgt ervoor dat je berichten opvallen en direct de aandacht van je lezers trekken. Je kunt een bio aan je auteurs promotie blok toevoegen, evenals een overzicht van je laatst geschreven berichten.

Download Fancier Author Box by ThematoSoup

DT Author Box

Met deze plugin voeg je heel gemakkelijk een auteurs promotie blok met een custom profiel afbeelding aan elk artikel toe, inclusief een korte bio, website URL en Twitter link. Auteurs kunnen direct hun eigen avatar uploaden.

Download DT Author Box

WP Biographia

WP Biographia author box voor wordpress

Met deze plugin voeg je een ‘biografie box’ toe aan je berichten, RSS feeds, pagina’s archieven, aan elk bericht op de landingspagina of aan een widget in je zijbalk. Je bepaald zelf de hoeveelheid informatie die in de box wordt weergegeven, evenals de afmetingen van de avatars.

Download WP Biographia

Social Author Bio

Social Author Bio voor wordpress

Met deze plugin voeg je een auteurs promotie blok aan je pagina’s en/of berichten toe, met daarin een opmaat gemaakte avatar van de auteur. Je kunt ook gebruik maken van geïntegreerde social icons, of zelf social icons toevoegen.

Download Social Author Bio

WP About Author

WP About Author voor wordpress websites

Deze plugin biedt je de mogelijkheid om auteurs promotie blokken onder je berichten weer te geven. Daar kun je ook tekst linkjes of social icons in zetten. Met de gebruiksvriendelijke color picker verander je binnen een handomdraai de achtergrondkleur, en er zijn 3 verschillende border styles om uit te kiezen.

Download WP About Author

Author Box After Posts

Author Box After Posts wordpress

Met deze plugin creëer je een auteurs promotie blok met o.a. een avatar van de auteur, de naam, het aantal gepubliceerde berichten, een link naar zijn of haar website, een beschrijving, een e-mail adres, en links naar de Facebook, Google+ en Twitter account.

Download Author Box After Posts

Author Box Plugin With Different Description

Deze plugin voegt een auteurs promotie blok aan de inhoud van je bericht toe, met daarin de naam en de avatar van de auteur, het aantal berichten, een beschrijving, e-mailadres en links naar social media accounts (Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, YouTube, Linkedin). Ook kun je, aan de hand van het betreffende bericht, verschillende beschrijvingen voor dezelfde auteur toevoegen.

Download Author Box Plugin with Different Description

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.