Controle van de website code in verschillende internet browsers

Controle van de website code in verschillende internet browsers

Browser compatibiliteit is iets waar alle webontwikkelaars veel tijd en werk aan besteden. Gebruik de volgende handige opdrachtregel om te controleren of de website code werkt in verschillende browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Apple Safari.

Het handig NODE pakket, een programmeertaal om toepassingen in JavaScript op de server te plaatsen, maakt het gemakkelijk om te zien of nieuwe toegevoegde website functies, compatibel zijn met voldoende browsers en om die vervolgens te implementeren op de website.

De ideale oplossing met NODE

De vraag is uiteraard of ik een Nodepakket kan gebruiken? Dit is een uitbreiding van de nuttige website van http://caniuse.com en die maakt het gemakkelijk om op te vragen hoe goed de standaard browsers en de verschillende toepassingen worden goedgekeurd.

Controle van de website code in verschillende Internet Browsers

Ben je nieuwsgierig in het gebruik van “Web sockets” dan is het net zo eenvoudig als het typen van “caniuse WebSockets” in het scherm en je krijgt direct een antwoord over hoe goed jouw code zal werken in de verschillende browsers.

Je hebt het “Node-pakket” eerst nodig en dan kan je pas ”NPM installeren -g caniuse-cmd” intypen in het systeem om het vervolgens in te stellen als ready for deployment!

Het is een leuke tool die het website ontwikkel werk nog beter zal maken. Je hoeft niet meer buiten de codering omgeving te gaan en ook naar de webbrowser om de compatibiliteit te controleren, makkelijker kan eigenlijk niet.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.