CAP5 WordPress Handleiding

Klanten van CAP5 ontvangen gratis de WordPress Handleiding. Vraag direct de handleiding aan via onderstaand contactformulier en vergeet niet de code welke u ontvangen heeft van CAP5 in te vullen. Na ontvangst van de aanvraag zullen wij u zo snel mogelijk de CAP5 WordPress handleiding kosteloos toesturen.

CAP5 WordPress WP Handleiding partner

De WordPress handleiding is geschikt voor de laatste versie van WordPress en bovendien ontvangt u maar liefst zes maanden lang gratis nieuwere versies van de handleiding per e-mail. Met behulp van de WordPress handleiding zult u binnen een handomdraai uw eigen website kunnen bouwen.

Cap5 WordPress HandleidingCAP5 over WP Handleiding

Met de handleiding van WP Handleiding leer je hoe je eenvoudig zelf je website beheert. CAP5 doet het onderhoud ‘aan de achterkant’, dus je back-ups en updates worden geregeld. Echter wil je als ondernemer ook zelf teksten en beeldmateriaal kunnen publiceren of de opmaak van je website aan kunnen passen. In deze handleiding wordt je dat allemaal op een heldere manier uitgelegd. Ik heb met ruim 25 jaar ICT achtergrond diversen how-to’s, management rapportages en gepubliceerde artikelen geschreven dus ik herken een goede handleiding als ik hem zie. Omdat WP Handleiding in deze categorie valt ben ik blij dat ik je deze handleiding aan mag bieden.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis de CAP5 WordPress handleiding

Vergeet uiteraard niet de CAP5 code te vermelding bij het veld CAP5 Code.