Black Friday Sale: 50% korting op alle WordPress Handleidingen!

Black Friday Sale: 50% korting op alle WordPress Handleidingen!

We hebben een Black Friday Sale bij WP Handleiding! Van maandag tot en met vrijdag krijg je maar liefst 50% korting op al onze WordPress handleidingen. Dit is je kans om alles te leren dat je ooit wilde weten over WordPress!

De voordelen van onze WordPress Handleidingen

Onze handleidingen zijn digitale boeken, e-books dus, die je na aankoop direct als certified PDF kunt downloaden en openen met de gratis Adobe Reader software. De WordPress handleidingen zijn op zowel computers, laptops, tablets als mobiele apparaten te gebruiken. Bovendien zijn de handleidingen, in tegenstelling tot de meeste handleidingen voor WordPress die er te vinden zijn, volledig in het Nederlands!

Bij aankoop van een WordPress Handleiding krijg je 6 maanden lang gratis updates, zodat je altijd de nieuwste versie hebt. Daarbij krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze WordPress experts. Kortom: onze WordPress Handleidingen zijn de investering dubbel en dwars waard!

Welke WordPress Handleiding is geschikt voor mij?

Wil je leren hoe je je WordPress site supersnel maakt, dan biedt de handleiding WordPress Optimalisatie uitkomst. Door WordPress optimalisatie kun je de gebruiksvriendelijkheid van je WordPress site verbeteren, waardoor bezoeker vaker en langer op jouw website zullen blijven.

Wil je je website beter vindbaar maken, hoger scoren in de zoekresultaten van Google en meer bezoekers trekken? In de handleiding Google Optimalisatie voor WordPress wordt stap voor stap uitgelegd wat je allemaal kunt doen om dit te realiseren.

Heb je nog nooit eerder met WordPress gewerkt en is het helemaal nieuw voor je? Dan kun je starten met de handleiding WordPress installeren en de handleiding WordPress stap voor stap uitgelegd.

Ook de bundels met meerdere handleidingen zijn voor onze Black Friday Sale zeer aantrekkelijk geprijsd.

Wil je ook profiteren van onze Black Friday Sale?

Ga naar de Black Friday pagina en profiteer van dat voordeel!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.