De beste LinkedIn plugins voor WordPress

De beste LinkedIn plugins voor WordPress

LinkedIn is ’s werelds meest populaire social media platform voor professionals. En je kunt het, net als andere social media platformen, integreren in je WordPress site. Als je dat op de juiste manier doet, dan kun je van flink wat extra webverkeer profiteren. In dit artikel hebben de beste LinkedIn plugins voor WordPress op een rijtje gezet.

De beste LinkedIn plugins

WP LinkedIn

linkedin plugins

De WP LinkedIn plugin biedt je de mogelijkheid om met behulp van shortcodes (onderdelen van) je LinkedIn profiel op je WordPress homepagina te embedden. Zo kun je bijvoorbeeld LinkedIn aanbevelingen in blogposts zetten, of een badge weergeven met je naam en bedrijf. WP LinkedIn is heel gebruiksvriendelijk; het enige dat je hoeft te doen is WP LinkedIn installeren, de instellingen configureren en de plugin activeren.

Download

LinkedIn Auto Publish

linkedin plugins

Met de LinkedIn Auto Publish plugin kun je elke recent gepubliceerde blogpost op je WordPress site automatisch op je LinkedIn account delen. Dat is een uitstekende methode om je LinkedIn profiel ‘levendig’ te houden terwijl je aan je WordPress site werkt! Je kunt de blogposts die je wil delen selecteren door ze te filteren op basis van categorieën. Ook kun je kiezen of je alleen tekstberichten wil delen, of tekstberichten met een afbeelding.

Download

LinkedIn Master

linkedin plugins

Als je je WordPress site wilt gebruiken om je zakelijke netwerk uit te breiden, dan is LinkedIn Master zeker de moeite waard. De basisversie van de plugin is gratis, de premium versie begin bij $25. Met de gratis versie kun je de LinkedIn share knop, recommend knop en follow knop aan je website toevoegen. Deze knoppen kunnen overigens gewoon worden aangepast naar het Nederlands. Je kunt ervoor kiezen om je persoonlijke LinkedIn profiel of het LinkedIn profiel van je bedrijf weer te geven, of allebei. Met de premium versie krijg je allemaal extra widgets, zoals de company insider widget, de alumni widget en de available jobs widget.

Download

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.