De 5 best beoordeelde WordPress thema’s van 2017

De 5 best beoordeelde WordPress thema’s van 2017

Eerder gaven we al 8 redenen om te kiezen voor een premium WordPress thema.  Maar ook daar zit heel veel verschil in kwaliteit. Als je op zoek gaat naar een nieuw WordPress thema, is het sowieso altijd aan te raden om te kijken naar de beoordelingen van andere gebruikers. Die kunnen je namelijk heel veel vertellen over de kwaliteit van de code en het design, de aanpassings- en uitbreidingsmogelijkheden en de klantenservice. Thema’s met goede beoordelingen scoren doorgaans ook beter in zoekmachines en bieden een betere gebruikerservaring. In dit artikel hebben we de 5 best beoordeelde WordPress thema’s van 2017 voor je op een rijtje gezet!

De best beoordeelde WordPress thema’s van 2017

#1. ADMANIA ($39)

Admania is een lichtgewicht, responsive WordPress thema dat speciaal is ontwikkeld voor Adsense gebruikers en affiliate marketeers. Het is gericht op het plaatsen van advertenties en het verbeteren van de CTR. Het thema biedt 5 schitterende layouts en alle SEO-vriendelijke features die je je maar kunt wensen, zoals snelheidsoptimalisatie en een optimale compatibiliteit met mobiele browsers. Met name de kwaliteit van het ontwerp en de uitstekende ondersteuning van de klantenservice zijn sterke punten van Admania.

Geschikt voor: nieuws/media websites, virale content sites, mode

Beoordeling: 5/5

Meer informatie

#2. POINTPRO ($59)

PointPro is één van de best beoordeelde WordPress thema’s van 2017, dat dankzij zijn flexibiliteit geschikt is voor allerlei soorten websites. Het thema is responsive, compatibel met mobiele browsers, geoptimaliseeerd voor zoekmachines en uitgerust met een zeer compleet opties paneel waarmee je het thema binnen enkele minuten volledig aan je wensen kunt aanpassen. Dankzij de drag & drop interface heb je in principe geen programmeerkennis nodig. Bovendien zorgt MyThemeShop ervoor dat het thema regelmatig geupdate wordt.

Geschikt voor: nieuws/media websites, educatie, tech, mode, internet marketing

Beoordeling: 5/5

Meer informatie

#3. MONSTROID2 ($75)

Monstroid2 is een minimalistisch WordPress thema met een responsive design en talloze aanpassingsmogelijkheden, inclusief verschillende skins en kleurencombinaties. Omdat Monstroid2 100% compatibel is met WooCommerce, is het een uitstekend thema voor ecommerce sites. Daarbij biedt het thema ondersteuning voor vele handige plugins en krijg je alle PSD bestanden en een uitgebreide documentatie erbij.

Geschikt voor: ecommerce sites, zakelijke sites, internet marketing

Beoordeling: 5/5

Meer informatie

#4. SPACIOUS ($69)

Spacious onderscheidt zich van andere WordPress thema’s door zijn simpliciteit. Maar laat je vooral niet misleiden door het simpele design: dit thema is voorzien van talloze aanpassingsmogelijkheden waaronder verschillende skins, sliders, widgets en nog veel meer. Spacious is compatibel met WooCommerce en bevat alle denkbare zakelijke widgets zoals ‘Testimonials’ en ‘Our Clients.’ Een perfect thema voor zakelijke professionals!

Geschikt voor: ecommerce sites, zakelijke sites, internet marketing

Beoordeling: 4.9/5

Meer informatie

#5. VLOG ($69)

Vlog is één van de best beoordeelde WordPress thema’s die speciaal zijn ontwikkeld voor video bloggers. Het maakt niet uit of je zelf een vlogger bent, of een verzamelsite voor vlogs beheert; Vlog is voor beiden geschikt! Het thema biedt ondersteuning voor videodiensten zoals YouTube en Dailymotion, alsmede de nodige video plugins zoals Vimeo Importer en Video Thumbnails. Over de laadtijd van je site hoef je je overigens geen zorgen te maken, want ook op dat gebied is Vlog helemaal geoptimaliseerd.

Geschikt voor: video blogging sites, viral video sites

Beoordeling: 5/5

Meer informatie

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.