Automattic lanceert Happy Tools

Automattic lanceert Happy Tools

Automattic heeft Happy Schedule uitgebracht, de eerste tool in een nieuwe productlijn genaamd Happy Tools, speciaal ontwikkeld om problemen voor gedistribueerde teams op te lossen. De producten zijn ontwikkeld op basis van de interne tools die Automattic (met meer dan 850 werknemers in 68 verschillende landen) zelf gebruikt.

Happy Tools

De meeste planning tools voor werknemers zijn ontwikkeld voor de meer traditionele werkomgevingen, waar mensen fysiek naar het werk gaan, in dezelfde tijdzone. Happy Schedule biedt werknemers de mogelijkheid om hun eigen flexibele roosters op te zetten en naadloos tijdzones met teamleden in één kalender te beheren. Automattic maakt hier zelf ook gebruik van.

happy tools

Happy Tools is momenteel beschikbaar voor $60 per maand voor 12 gebruikers, en daarna voor $5 per gebruiker.

“In aanvulling op Happy Schedule willen we onze customer chat tool ook met Happy Tools integreren,” zei Happy Tools product lead Matt Wondra. “We kijken ook naar andere applicaties die Automattic reeds heeft gebouwd om te helpen met team communicatie, management en klantenondersteuning.”

“De toekomst van werk”

De nieuwe productlijn van Automattic complimenteert Matt Mullenwegs recente TED talk waarin hij gedistribueerd werk als “de toekomst van werk” identificeerde. Mullenweg voorspelde dat bedrijven zullen evolueren om gedistribueerd te worden, of spoedig zullen worden vervangen door gedistribueerde bedrijven.

Lees ook: Matt Mullenweg lanceert Distributed.blog

Naast de voordelen voor werknemers om hun eigen werkomgevingen te ontwerpen, zitten er natuurlijk ook flink wat uitdagingen aan het runnen van een gedistribueerd bedrijf. Dit geldt met name voor ondernemingen die niet op die manier begonnen zijn. Kleinere bedrijven hebben minder ervaring op het gebied van belasting gerelateerde wetten en juridische processen, zaken waar je ongetwijfeld mee geconfronteerd wordt als je mensen uit verschillende landen inhuurt. Ook op dat gebied wil Automattic mensen gaan helpen.

Voor meer informatie over Happy Schedule en de verwachte tools in de nieuwe productlijn kun je terecht op https://happy.tools

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.