Auto retweet oude WordPress berichten met deze WordPress plugin

Auto retweet oude WordPress berichten met deze WordPress plugin

Tenzij je een nieuws website runt, is het wellicht een idee om te overwegen om je oudere berichten te retweeten. Dit helpt namelijk om meer traffic te genereren. Sommige sites, zoals bijvoorbeeld tutorial sites, hebben honderden artikelen die zelfs na een paar jaar nog relevant zijn. Het retweeten van dergelijke oude artikelen is heel goed voor je SEO.

Auto retweet oude WordPress berichten met deze WordPress plugin

Hoewel je natuurlijk oude artikelen handmatig kunt retweeten, kan dit een behoorlijk tijdrovend klusje zijn. Gelukkig is er een plugin die speciaal is ontwikkeld om je te helpen die oude artikelen te auto retweeten: de Revive Old Post plugin.

Deze plugin kan echter meer dan alleen maar oude berichten auto retweeten; je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken om nieuwe berichten te auto retweeten. Verder kun je van alles aanpassen, zoals de tijdsinterval tussen elke tweet, het aantal berichten dat je wilt retweeten, de hashtags die je wilt gebruiken, en eventuele categorieën en specifieke berichten die je wilt uitsluiten.

WordPress berichten automatisch tweeten in twitter

De Revive Old Post plugin is gratis verkrijgbaar. Je kunt echter ook overwegen de Pro versie aan te schaffen, die een aantal extra features bevat die handig kunnen zijn. Hierbij kun je denken aan ondersteuning voor meerdere social media accounts, ondersteuning voor Custom Post Types en autoretweeten met afbeeldingen en LinkedIn ondersteuning.

De Revive Old Post plugin kun je hier downloaden.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.