84 wordpress thema’s voor nog geen 50 euro.

Er zijn veel aanbieders van WordPress thema’s en meestal kost een goed thema zo rond de 40 tot 75 dollar. Erg kostbaar als het thema je na de installatie toch net niet bevalt en uiteraard is er geen ‘niet goed, geld terug’ regeling. Elegant Themes heeft een verzameling van meer dan 80 wordpress thema’s die je allemaal mag gebruiken voor slechts 69 dollar per jaar! Dit is echt een goede deal, we hebben naar de thema’s gekeken en ze getest, en het zijn stuk voor stuk zeer goede, kwalitatieve en snelle wordpress thema’s.

Elegant themes wordpress themas

Door deze deal is Elegant Themes binnen korte tijd een zeer populaire aanbieder van kwalitatieve wordpress thema’s geworden. Toen ik voor het eerst langs deze deal kwam kon ik hem gewoon niet laten lopen. Normaal gesproken betaal je 39 dollar of meer voor slechts een thema, nu kreeg ik er zo’n 80 stuks voor nog geen vijftig euro.

Extra’s bij de beste wordpress thema deal

Het mooie is daarbij dat Elegant Themes een aantal mooie en handige functionaliteiten aan de wordpress thema’s heeft toegevoegd waardoor het aanpassen van het thema erg gemakkelijk is. Bovendien hebben ze een support forum waar je binnen ongeveer 1 a 2 dagen een antwoord krijgt op al je vragen.

Erg veel voor slechts 69 dollar, ik vraag me nog steeds af hoe ze dit doen.

Geef een reactie